3 coafuri retro pe care trebuie să le încerci

De Erika Chivu, pe

Vedetele adoră coafurile retro! Ieşi şi tu în evidenţă cu o astfel de coafură uşor de realizat şi potrivită pentru multe ocazii. Iată ce îţi propun Kim Kardashian şi alte vedete.

Kim Kardashian, bucle glam

Kim Kardashian
Pentru a obţine această coafură cu bucle glam, în stil “old Hollywood”, aplică spumă pe părul umed,fă cărare pe o parte şi usucă părul pe o perie rotundă. Apoi împarte-l în şuviţe mici foloseşte ondulatorul pentru a crea buclele. Ca să “ţină” mai bine, scoate cu grijă ondulatorul, prinde fiecare şuviţă buclată cu o agrafă şi las-o aşa până se răceşte complet. La final, piaptănă uşor buclele pentru a obţine onduleuri mari. Foloseşte un fixativ pentru a fixa buclele şi pentru a îmblânzi firele rebele.
Vezi şi 6 coafuri în tendinţe pentru 2012!

Reese Witherspoon, coadă cu volum

Reese Witherspoon
Această coafură în stilul anilor ’50 este o coadă de cal stilizată. Cel mai uşor o obţii a doua zi după ce ai spălat părul. Mai întâi tapează uşor părul de pe creştet pentru mai mult volum. Strânge tot părul într-o coadă înaltă şi prinde-o cu un elastic subţire. Ia o şuviţă din coadă şi trece-o peste baza ca să ascunzi elasticul, apoi fixeaz-o la spate cu o agrafă. Foloseşte puţin fixativ pe creştet.
Coada se împarte apoi în şuviţe care sunt buclate fie cu ondulatorul, fie pe bigudiuri mari. Piaptănă apoi coada pentru ca buclele să devină mai lejere şi aplică fixativ.

Charlize Theron, coc lejer

Charlize Theron
Inspirată din stilul anilor ’20, coafura lui Charlize Theron se realizează cel mai uşor pe un păr spălat cu o zi înainte. Fo-ţi o cărare pe o parte şi prinde părul la spate, lăsând breton liber. Prinde părul la spate, într-un coc jos.
Pentru breton, foloseşte un ondulator subţire. Va trebui să îl ondulezi către spate luând şuviţele pe rând. La final, piaptă-nă bretonul uşor şi pulverizează un spray fixativ.
Vezi şi 4 coafuri inedite, dar foarte simple!
Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter