4 coafuri inedite, dar foarte simple inspirate de vedete

De Erika Chivu, pe Ultimul update Miercuri, 21 septembrie 2022, 14:53

Te-ai plictisit să-ţi porţi părul la fel în fiecare zi? Încearcă aceste patru coafuri anti-plictiseală purtate de de vedete. Sunt foarte uşor de realizat.

Bobul lung cu cărare pe mijloc

Coafura pe care a preferat-o într-un timp Gwyneth Paltrow nu este ceva cu totul ieşit din comun, dar nu o vezi la multe femei. Fă-ţi o cărare pe mijloc şi îndreaptă părul cu placa, dacă este nevoie. Pentru a obţine mai mult volum, prinde suviţele cu placa exact de la rădăcini şi trage în sus.
Gwyneth Paltrow

Buclele retro

Sigur te vei face remarcată dacă încerci buclele retro à la Dita Von Teese. Fă-ţi o cărare într-o parte, prinde breton cu o agrafă şi crează câteva bucle pe părţi. Pentru asta poţi folosi bigudiuri, ondulatorul sau chiar o placă de păr îngustă.
Vezi cum poţi să-ţi faci bucle şi alte coafuri cu placa de păr!
Dita Von Teese cu bucle retro

Coada împletită pe o parte

Îţi trebuie doar un păr suficient de lung pentru a-l putea împleti. După ce faci cărarea pe o parte, strânge tot părul în faţă şi începe să împleteşti cât mai lejer. Nu te teme dacă pe partea opusă, părul arată dezordonat. Tocmai acesta e farmecul coafurii. Iată cât de bine îi stă lui Nicole Kidman.
Vezi cum poţi să faci şi alte coafuri împletite!
Nicole Kidman cu coada impletita

Coada de cal strânsă

Ce poate fi mai sinplu de atât? Dacă este nvoie întinde părul cu placa. Apoi adună-l pe tot cât mai sus şi strânge-l bine cu un elastic. Dacă ai un păr ondulat sau care se electrizează uşor, ai grijă să-l netezeşti bine cu fixativ sau gel.
Hailee Steifeld cu coada de cal stransa
Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter