Cu părul scurt sau lung? Cum le stă mai bine acestor vedete?

De Unica.ro, pe

Cu părul lung au un look romantic şi feminin, dar părul scurt le pune în valoare frumuseţea feminină. Cum, crezi că le stă mai bine acestor vedete?
Cândva o fetiţă drăgălaşă cu cosiţe lungi, Miley Cyrus s-a transformat într-o femeie sexy şi îndrăzneaţă, iar principala diferenţă este tunsoarea, acum foarte scurtă. Fanii ei, care au crescut odată cu ea, sunt încântaţi de look-ul lui Miley, care a îndrăznit să renunţe la părul lung.
La fel de îndrăzneaţă, Carey Mulligan şi-a păstrat totuşi look-ul inocent şi feminin, chiar dacă are părul scurt. Carey a trecut prin multe schimbări cu părul ei, având mai multe culori şi mai multe lungimi. Tunsoarea pixie a fost necesară pentru un rol după ce mai înainte părul ei fusese decolorat, tot pentru un film.
carey mulligan
Şi Michelle Williams are acelaşi aspect dulce, şi cu părul lung, şi cu părul scurt. Ea a spus că nu vrea să-şi mai lase părul lung, deşi toţi fanii o plăceau mai mult aşa, pentru că aceasta era tunsoarea preferată a lui Heath Ledger, fostul ei soţ care a murit.
Michelle williams
Iată şi alte vedete care au încercat tunsoarea scurtă:
Anne Hathaway
Anne Hathaway
Charlize Theron
Charlize Theron
Ginnifer Goodwin
Ginnifer Goodwin
Hayden Panettiere
Hayden Panettiere

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter