Miley Cyrus, show lipsit de inhibiții la deschiderea unui resort de lux din Las Vegas

De Unica.ro, pe

Miley Cyrus (28 de ani) a susținut recent un show lipsit de inhibiții la deschiderea unui resort de lux din Las Vegas. Solista a publicat pe Instagram mai multe fotografii și filmări surprinse în timpul show-ului erotic.

Miley Cyrus, show lipsit de inhibiții la deschiderea unui resort de lux din Las Vegas

Evenimentul a avut loc chiar în data de 4 iulie, Ziua Națională a Statelor Unite ale Americii. Artista a interpretat cele mai cunoscute hituri ale sale și le-a oferit spectatorilor un show cu adevărat memorabil.

Cântăreața și-a făcut apariția pe scenă cu o coafură punk și purtând o ținută extrem de sexy. Miley a optat pentru un top din piele, accesorizat cu stele, cu un decolteu adânc în V și cu spatele gol. Fusta mini cu steagul Americii i-a lăsat totul la vedere, iar outfitul a fost accesorizat cu cizme cu toc înalt și bijuterii argintii.

În timp ce cânta piesa American Woman, lui Miley i s-a alăturat pe scenă artista și vedeta de reality show Kylie Sonique Love (38 de ani). Aceasta din urmă a făcut striptease pe scenă, momentul artistic încheindu-se cu un sărut între cele două soliste.

Imaginile și filmulețele postate de Miley pe Instagram au adunat milioane de reacții. „Da, acestui look!; Cel mai grozav show din lume!; Atât de tare!; ASTA A FOST ZIUA TA; Regina generației sale!”, au fost doar câteva dintre comentariile postării.

Numele real al solistei este Destiny Hope și are o semnificație puternică pentru părinții ei, Tish Cyrus (54 de ani) și Billy Ray Cyrus (59 de ani). Artista s-a născut cu tahicardie supraventriculară, o tulburare de ritm cardiac frecventă (aritmie), care presupune un ritm cardiac mai rapid decât cel normal.

Citește și:

Madonna, mesaj de susținere pentru Britney Spears. „Este o încălcare a drepturilor umane”

Adela Popescu, primele declarații despre a treia naștere: „A fost un travaliu greu”

Angelina Jolie, surprinsă în compania unui artist cu 15 ani mai tânăr decât ea

Numele ei, tradus „destin” și „speranță”, a sprijinit convingerea părinților ei că va avea mari realizări. Perechea a poreclit-o apoi „Smiley”, care a devenit ulterior Miley, fiindcă zâmbea mult în copilărie.

În anul 2008, artista și-a schimbat legal numele în Miley Ray Cyrus. Ray a fost ales în onoare bunicului ei, politicianul Ronald Ray Cyrus, care s-a stins din viață în anul 2006. Miley mai are un frate, Braison, și o soră, Noah, din mariajul părinților ei.

Din prima căsătorie, Tish mai are doi copii, o fiică și un fiu, Brandi și, respectiv, Trace. Artista mai are încă un frate vitreg mai mare, Christopher Cody, din relația tatălui ei cu Kristin Luckey.

Miley și-a început cariera în anul 2006, în serialul Hannah Montana, care a rulat timp de 4 sezoane. Deși a mers la audiție pentru rolul celei mai bune prietene, Miley a fost ulterior distribuită în rolul principal. De asemenea, tatăl solistei din serial a fost chiar tatăl ei, Billy Ray Cyrus.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter