Ea este fiica actorului Heath Ledger. Matilda are 15 ani

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Luni, 05 aprilie 2021, 16:53

Matilda Rose Ledger (15 ani) este fiica actorilor Heath Ledger (n. 1979 – d. 2008) și Michelle Williams (40 de ani). Heath și Michelle s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei Brokeback Mountain, în anul 2004, iar relația lor a început în perioada imediat următoare. Actrița a dat naștere fiicei cuplului pe 28 octombrie 2005.

Relația celor doi a luat sfârșit în anul 2007. „Nu funcționa de ceva timp”, spunea o sursă, pentru People, în 2007. „Au făcut tot ce au putut pentru ca relația să meargă.” Actorul s-a stins din viață la scurt timp după despărțire, în ianuarie 2008. Actorul ar fi împlinit 42 de ani pe 5 aprilie 2021.

Ea este fiica actorului Heath Ledger. Matilda are 15 ani

Matilda avea doar 2 ani. „Heath Ledger a decedat din cauza unei intoxicații acute survenite în urma efectului combinat al oxycodonei, hidrocodonei, diazepamului, temazepamului, alprazolamului și doxylaminei.

Concluzia noastră este că moartea a survenit accidental din cauza abuzului de medicamente emise pe bază de prescripție”, relatau autoritățile în 2008. Potrivit Popsugar, nașii Matildei sunt și ei, de asemenea, celebri. Pe micuță au botezat-o actorii Jake Gyllenhaal (40 de ani) și Busy Phillips (40 de ani).

Fotografii cu Matilda Ledger găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Heath și Jake s-au împrietenit pe platourile de filmare ale aceleiași pelicule, Brokeback Mountain, iar Michelle și Busy sunt, încă de când s-au cunoscut filmând drama pentru adolescenți Dawson’s Creek (1998 – 2003), cele mai bune prietene.

După decesul actorului, pentru publicația Vanity Fair, Michelle mărturisea că ea și fiica ei au fost hărțuite de jurnaliști. „Nu puteam controla acel nivel de hărțuire din fiecare moment al zilei. Așa că am plecat din dorința de a-i asigura fiicei mele un mediu sănătos în care să crească.”

Citește și:

Actorul Denis Ștefan, tată pentru a doua oară! Primele imagini cu burtica „bebelușei” Cristina

Cântăreața Celia a avut COVID-19: „A fost un coșmar pentru mine”

Andreea Marin, declarații cutremurătoare despre moartea mamei sale

Michelle și Matilda s-au mutat în zona rurală a orașului New York. În prezent, însă, locuiesc în zona centrală a aceleiași metropole. Pentru moment, Michelle își ține fiica departe de camerele de filmat, rareori vorbind despre ea în interviurile pe care le oferă.

Actrița mai spunea într-un alt interviu: „Dacă te simți privit este imposibil să trăiește o viață autentică. Începi să performezi și să te protejezi, iar asta se simte ca și moartea. Nu știu să trăiesc așa și nu știu să îi ofer o viață copilului meu în acest mod”.

În prezent, Michelle este căsătorită cu regizorul Thomas Kail (43 de ani), alături de care a devenit mamă pentru a doua oară în vara anului 2020. Actrița nu a dezvăluit nici sexul, nici numele celui de-al doilea copil.

Anterior, Michelle a format un cuplu cu producătorul Phil Elverum, de care s-a despărțit în luna aprilie a anului 2019. Fosta pereche se căsătorise în vara anului 2018, la ceremonie fiind prezentă familia, dar și câțiva prieteni apropiați ai cuplului.

„Michelle și Phil s-au separat la începutul anului [2019]”, a mărturisit atunci o sursă. „A fost o despărțire amiabilă. Vor rămâne prieteni.”

Foto: Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter