Părul cu rădăcini nevopsite, în tendinţe. Ai purta?

De Diana Sorescu, pe

Acum câţiva ani, să fii blondă şi să stai cu rădăcinile nevopsite era o crimă adusă la adresa frumuseţii. Astăzi, lucrurile s-au schimbat, iar rădăcinile de altă culoare sunt chiar trendy!

Rădăcini nevopsite

 
Multe femei ce îşi colorează părul detestă perioada când rădăcinile prind nuanţa naturală, aşa că se vopsesc chiar şi la trei săptămâni!
 
Ei, iată că trendul s-a schimbat! Nu doar că rădăcinile nevopsite sunt pe val, ba chiar acest stil este adoptat de dive de calibru. Totuşi, mare atenţie: în acest caz, linia dintre fabulos şi neîngrijit este foarte fină!
 
Hairstyliştii spun că acest trend se pretează cel mai bine blondelor. O rădăcină şaten închis va arăta superb alături de un blond platinat, aşa cum poartă Fergie. Secretul este ca şuviţele să fie într-un degrade estetic, iar coafura să fie purtată cu atitudine.
 
O altă divă care adoră rădăcinile mai închise, asortate unei podoabe capilare de un blond suav, este Jennifer Aniston. Acriţa este faimoasă pentru părul superb, aranjat de fiecare dată fără cusur, aşa că îi admirăm stilul ombre. Jen a mers pe varianta şuviţelor blonde foarte subţiri, la rădăcină, pentru a uniformiza coafura. Ne place!
 
O altă modalitate de a purta rădăcinile nevopsite, fără a părea neglijentă, este să le aranjezi într-un stil retro, cu ondule sau bucle mici.
 
Şi părul brunet cu rădăcini şatene poate fi considerat atrăgător atâta vreme cât este aranjat!
 
Ţie îţi place acest trend? Ai purta părul nevopsit o lungă perioadă?
 
Părul cu rădăcini nevopsite, în tendinţe. Ai purta?
 
Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter