(P) Pregătește-ti lista de beauty gadget-uri BaByliss pentru Black Friday

De Unica.ro, pe

În perioada 17-19 noiembrie 2017, te așteptăm pe site-ul oficial al BaByliss România pentru a beneficia de cele mai mari reduceri din an la beauty gadget-urile tale preferate. Ai oferte speciale la numai un click distanță, aici.

  1. Uscată și coafată cu peria rotativă Beliss AS250E

Dacă ești tot timpul pe fugă și nu ai niciodată timp să te aranjezi, BaByliss Paris vine cu soluția: peria rotativă Beliss AS250E, extrem de simplu de utilizat și super-useful. O poți folosi zilnic, la sală, acasă sau chiar la birou. Părul arată impecabil în doar câteva minute!

Cu 4 tipuri de accesorii și cu funcție ionică, BaByliss BeLiss AS250E este soluția ideală pentru a-ți putea aranja singură părul, într-un mod cât mai rapid și mai ușor cu putință, fără a mai fi nevoită să pierzi timp pe drumul spre coafor.  Înlocuiește clasicul uscător cu această perie care te ajută să te bucuri de o coafură diferită de fiecare dată: de la uscarea părului, până la îndreptarea perfectă,  volum bogat de la rădăcină sau o simplă finisare.

  1. Cel mai rapid mod de a-ți îndrepta părul, cu peria electrică Liss Brush 3D

Unul dintre cele mai apreciate produse în 2017 a fost peria electrică de îndreptat părul de la BaByliss Paris, Liss Brush 3D. Peria beneficiază de o combinație unică de 126 de peri pentru o îndreptare rapidă, ușoară, ce oferă părului elasticitate și luciu natural. Poziția acestor peri permite distribuirea uniforma a căldurii. Secretul constă în cele trei tipuri de peri care ridică firele de păr de la rădăcină pentru a aplica blând căldura pe fiecare șuviță în parte. Perii din plastic, de 34 de mm, separă suvițele, cei din silicon, de 50 de mm, descurcă părul, iar perii cu înveliș ceramic, de 42 de mm, conferă un păr perfect drept, timp îndelungat.  Liss Brush 3D descurcă părul, îl piaptănă și în același timp îl îndreaptă. În mai puțin de 5 minute.

  1. Iarna aceasta se poartă buclele în secunde realizate cu Curl Secret 2

Ondulatorul complet automat Curl Secret 1200E este cel mai dorit aparat datorită rezultatelor spectaculoase precum cele din saloanele de specialitate. Curl Secret are la bază o tehnologie brevetată, inovatoare, intitulată Auto-Curl care transformă şuviţele de par în bucle perfecte în doar câteva secunde. Adică e suficient să numeri până la 3 şi ai gata ondulată o şuviţă. Curl Secret îți permite să alegi direcția de ondulare a părului, la stânga, la dreapta sau alternativ. Fie că vrei bucle pe dreapta sau bucle pe stânga, poţi ondula fiecare parte cu o simetrie perfectă. Opțiunea alternativă înseamnă ondularea automată pentru o combinaţie de bucle pe dreapta şi pe stânga cu un aspect complet natural.

  1. Vrei o soluție 2în1? Alege placa de păr 2în1 Pure Metal pentru bucle perfecte sau păr drept în câteva minute.

Cu un design deosebit, noile plăci 2 în 1 Pure Metal de la BaBylissParis asigură rezultate imediate atunci când îți dorești bucle rapide sau păr perfect drept de la prima atingere. De ce să alegi o placă 2în1? Placa de păr cu înveliș ceramic te ajută să îți schimbi look-ul în doar câteva minute. Poți avea părul perfect drept sau onduleuri de-a dreptul seducătoare chiar și fără ajutorul unui profesionist, și asta la tine acasă! Învelișul ceramic îți protejează părul și îi va menține strălucirea pentru mult timp. De asemenea, poți utiliza placa după numai 15 secunde, timp în care aceasta atinge temperatura optimă de utilizare. Quick fix!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter