Meghan Markle folosește vopsea vegană pentru camera copilului

De Oana Savin, pe
Meghan Markle folosește vopsea vegană pentru a decora camera copilului. Ducesa de Sussex este însărcinată în șase luni și urmează să nască la sfârșitul lunii aprilie.

Soția Prințului Harry, în vârstă de 37 de ani, a dezvăluit că nu cunoaște sexul copilului, astfel că a optat pentru culori neutre pentru camera bebelușului.

În prezent, Meghan și Harry renovează Frogmore Cottage, care se află pe domeniul Castelului Windsor, și speră să se mute cât mai curând posibil.

Ducesa vrea ca totul să fie perfect în noua lor casă, astfel că folosește vopsea non-toxică pentru a decora camera primului copil al cuplului regal.

Meghan a angajat-o pe Vicky Charles, un designer de top, pentru a se ocupa de camera bebelușului.

Vopseaua vegană este infuzată cu eucalipt și uleiuri de rozmarin. Anumite tipuri de vopsea folosesc produse pe bază de lapte sau ceară de albine și au fost testate pe animale înainte de a fi declarate sigure pentru utilizare.

Astfel, ducesa de Sussex a ales să folosească vopsea organică și naturală, iar culorile vor fi alb netru și gri, potrivit The Sun.

De asemenea, fosta actriță vrea să se asigure că Frogmore Cottage este cât se poate de sigură, cu ferestre împotriva accesului copilului. Ea a optat și pentru un boiler eco în valoare de 50.000 lire sterline pentru a avea tot timpul acces la apă caldă.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter