Măști pentru creșterea părului într-un mod sănătos

Ultimul update Luni, 31 mai 2021, 17:00
Pun pariu că și tu ai fost la coafor, ai cerut să ți se taie un pic vârfurile și rezultatul nu a fost cel dorit. De foarte multe ori, se întâmplă ca acel "un pic" să se transforme în "mai mult". Nu trebuie să intri în panică. Noi îți oferim soluții pentru a remedia situația, cu măști pentru creșterea părului. Poți găsi produse calitative și eficiente în comerț, iar dacă nu ai încredere în ele, le poți face și acasă, folosind ingrediente naturale.

Podoaba capilară este extrem de importantă pentru noi, femeile. Ne dorim să fie cât mai bogată, cât mai lungă, cât mai îngrijită. Cu toate că există multe alimente care stimulează creșterea părului, noi îți prezentăm o serie de măști care au același efect.

Măști pentru creșterea părului, cumpărate din comerț

Dacă nu ai răbdare să îți prepari singură măști pentru creșterea părului, noi venim către tine cu câteva produse pe care le poți cumpăra. O mască hidratantă, care favorizează creșterea părului este Hair Bell Mask. Aceasta conține ingrediente active și unt de Shea, combinație ce oferă catifelare, revitalizare și suplețe. Este suficient să o lăsați să acționeze timp de 3 minute, apoi să clătiți.

Măști de păr pentru creșterea părului-mască de păr în cutie albă

Aceste măști pentru creșterea părului sunt extrem de utile. Comandă online masca de păr de aici.

O mască ideală pentru regenerare si creștere rapidă a părului este și cea care conține vitamina A, vitamina E și pro-vitamina B5. Aceste 3 ingredinte conduc la creșterea elasticității părului, la hidratare și la combaterea radiațiilor UV. Părul tău îți va mulțumi că ai ales această mască de păr. Este bine să ții masca pe păr în jur de 5 minute, apoi să clătești din abundență.

Măști de păr pentru creșterea părului-mască de păr regenerantă în tub

Masca de păr pentru creșterea părului este disponibilă aici.

Masca îmbogătiță cu ulei de argan, ulei de ricin și keratină este ideală pentru persoanele cu păr uscat, vopsit sau deteriorat. Toate aceste ingrediente plus altele ajută la creșterea densității și grosimii firelor de păr și favorizează hidratarea și revitalizarea podoabei capilare. Este recomandat să o lăși să acționeze timp de 5 minute, apoi să clătești părul.

Măști de păr pentru creșterea părului-mască de păr cu ulei de argan

Alege de aici această mască pentru creșterea părului și vei avea o podoabă capilară hidratată și revitalizată.

Măști pentru creșterea părului, realizate în casă

Există mai multe ingredinte naturale, pe care le poți folosi pentru realizarea de măști pentru creșterea părului. Fiecare dintre ele are rolul de a hrăni și de a stimula foliculii piloși.

1. Masca de păr cu muștar

Această mască de păr se realizează foarte ușor, cu 2 linguri de muștar, 1 gălbenuș de ou, 2 lingurițe de ulei de măsline, 2 lingurițe de zahăr și 2 linguri de apă caldă. Pasta rezultată se aplică pe scalp și nu pe lungimea părului și se lasă să acționeze în jur de o oră. Dacă începe să te frigă pielea capului, clătește din abundență.

2. Masca cu ulei de ricin

Ingredintele necesare pentru realizarea acestei măști sunt două lingurițe de ulei de ricin, 10 picături de vitamina A uleioasă, 5 capsule de vitamina E, o lingură de miere și zeama de la o jumătate de lămâie. Această mască pentru creșterea părului se lasă să acționeze timp de 30 de minute.

3. Mască cu ulei de cocos

O altă mască cu rol de stimulare a creșterii părului este cea cu ulei de cocos. 4 linguri de ulei de cocos și 2 de ulei de măsline sunt suficiente pentru a favoriza revitalizarea și hidratarea podoabei capilare. Ține-o pe păr pentru 30 de minute și apoi clătește din belșug.

Vezi cateva tratamente naturale pentru cresterea parului!

Vrei să ai un păr superb? Încearcă masca de păr cu ulei de ricin și vezi când se folosește și cum se aplică

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter