Ce machiaj au ales vedetele de la Premiile Oscar 2014

De Diana Zagrean, pe

Vezi cum s-au machiat vedetele care au participat la premiile Oscar 2014.
 
Anul acesta, vedetele prezente la Premiile Oscar 2014 au optat pentru un machiaj simplu, de obicei minimalist, care a însemnat conturarea ochilor cu tonuri şi nuanţe închise, în timp ce buzele au fost nude, roşu coral sau burgundy.
Fardurile de pleoape alese de vedete la Oscaruri au fost în nuanţe de beige, nude şi puţin strălucitoare, Cuma r fi în cazul machiajului ales de Lady Gaga, Portia de Rossi, sau Amy Adams.
Conturul de ochi a fost la putere, fie că vorbim despre un strat generos de tuş negru, ca în cazul Oliviei Wilde, sau al lui Charlize Theron, sau chiar şi atunci când e vorba de note discrete de smokey eyes.
La capitolul rujuri, vedetele de la Oscaruri au mers tot pe natural şi nude, cu mici excepţii, cum ar fi rujul roşu ales de Emma Watson, sau cel purtat senzual de Anne Hathaway.
Vezi GALERIA FOTO cu modelele de makeup alese de Portia de Rossi, Liza Minelli, Amy Adams, Olivia Wilde, Lady Gaga, Angelina Jolie, Julia Roberts, Anne Hathaway, Charlize Theron, Emma Watson şi Cate Blanchett pentru premiile Oscar 2014.
 
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter