Look-ul săptămânii: votează ţinuta preferată!

De Diana Sorescu, pe

Jennifer Aniston, Demi Moore, Jennifer Lopez şi Camila Alves, cele patru candidate la „Look-ul săptămânii”. Care dintre ele primeşte votul tău? Alege ţinuta pe care o preferi!

Look-ul săptămânii

Această săptămâna este la final, aşa că am făcut o retrospectivă şi am ales Top 4 cele mai inspirate ţinute purtate de vedete zilele acestea. Rămâne ca tu să votezi, să îţi alegi preferata şi să o încoronezi Diva Săptămânii!

Jennifer Aniston este prima candidată. Actriţa a defilat aseară într-o rochie superbă, corai, decupată în zona bustului, creaţie Vivienne Westwood. Jen a asortat ţinutei o pereche de sandale finuţe, cu nojiţe şi o coafură impecabilă, aşa cum ne-a obişnuit.

Jennifer Lopez arată fabulos în ansamblul pantalon negru, harem, top din piele şi ghete cu toc înalt, Louboutin. Oare femeia asta a descoperit secretul tinereţii veşnice?

Dar iat-o şi pe Demi Moore! Diva arată ca o puştoaică de 20 de ani îmbrăcată în hainele super chic, lejere şi în tendinţe. Şi unde mai pui că pantalonii roşii sunt H&M şi costă doar 39$!

A patra aspirantă la titlul de „Diva Săptămânii” este superba Camila Alves, ce poartă o rochie maxi, albă, cu o crăpătură sexy pe picior. Ne plac foarte mult detaliile burgundy, de la ojă, ruj şi până la clutch!

Aşadar, care e preferata ta? Ce ţinută îţi place cel mai mult? Votează!

Look-ul săptămânii: votează ţinuta preferată!

Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter