Kim Kardashian şi Cătălin Botezatu au făcut-o. Tu ai încerca aşa ceva?

De Diana Zagrean, pe

Vedetele de pretutindeni încearcă o nouă metodă controversată de întinerire: liftingul vampir. Tu ai încerca injecţiile cu propriul sânge? Vezi ce vedete vor să încerce un lifting vampir.

Kim Kardashian şi Cătălin Botezatu şi-au făcut lifting vampir în direct

Lumea întreagă a fost şocată de pozele postate de Kim Kardashian pe contul personal de Facebook, unde vedeta TV apare plină de sânge pe faţă, pe un pat de spital….zâmbind.
Imaginile au fost preluate de Kim Kardashian din reality show-ul Kourtney & Kim Take Miami, unde celebra divă şi-a făcut un lifting vampir în direct.
Kim Kardashian şi Cătălin Botezatu au făcut-o. Tu ai încerca aşa ceva?
Şi Cătălin Botezatu a încercat acest tip de lifting, tot în direct, în prime time.
Designerul român a spus că mulţi bărbaţi de la noi se supun la diverse tratamente cosmetice şi operaţii estetice, dar că nu recunosc, deoarece trăim într-o societate care te cataloghează foarte repede şi greşit.
Kim Kardashian şi Cătălin Botezatu au făcut-o. Tu ai încerca aşa ceva?
„Atât un bărbat, cât şi o femeie ar trebui să se întreţină în mod egal. Aşa cum femeile se fac frumoase pentru noi, aşa şi noi trebuie să arătăm bine pentru ele”, a spus Bote în cadrul emisiunii, chiar înainte de a-şi injecta trombocite din propriul sânge.

Ce este liftingul vampir şi care sunt efectele terapiei cu propriul sânge

Primul medic care a vorbit despre liftingul vampir în România a fost  chirurgul estetician Florin Juravle, care ne-a explicat ce presupune tratamentul şi cum se face.
„Liftingul vampir se numeşte, de fapt, tratamentul cu plasmă îmbogăţită. Se foloseşte sângele pacientului care după recoltare se centrifughează, se îmbogăţeşte cu anumite substanţe specifice, la final, alegându-se numai partea albă. El este folosit de foarte mult timp în medicină, însă de curând s-a descoperit că are beneficii majore şi în cosmetică.
Kim Kardashian şi Cătălin Botezatu au făcut-o. Tu ai încerca aşa ceva?
„El constă în recoltarea unei cantităţi de sânge de la pacient, sânge care apoi prelucrat până la obţinerea plasmei. Aceasta este injectată în piele, forţând-o să devină mai fermă, mai elastică. Rezultatele se văd după două sau trei săptămâni de la primul tratament, însă acesta trebuie repetat.

Nu există contraindicaţii. Şi, ce nu se ştie este că acest tip de tratament este foarte bun şi împotriva căderii părului!”, a declarat dr. Florin Juravle pentru Unica.ro.
Citeşte şi Video: Află totul despre liftingul „vampir”, tratamentul facial al lui Kim Kardashian
Şi alte vedete sunt dispuse să încerce liftingul vampir. Designerul Mihaela Drafta, de exemplu, a spus că ar fi interesată de acest tratament facial cu sânge, după ce a discutat cu un specialist în domeniu.
Kim Kardashian şi Cătălin Botezatu au făcut-o. Tu ai încerca aşa ceva?
„Da, mă gândesc să încerc acest tratament. În urma discuţiei pe care am avut-o pe chirurgul estetician Florin Juravle am aflat multe despre această procedură. Ştiu că el este primul care a discutat în România despre liftingul vampir şi de aceea am încredere. Dacă vreau să am pielea catifelată, strălucitoare şi fermă atunci apelez la liftingul vampir”, a declarat Mihaela Drafta.
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter