Priveşte imaginile şi vezi cât de compatibilă eşti cu iubitul!

De Stela Moisescu, pe

Nu trebuie să-i şti semnul zodiacal, să vă mutaţi împreună sau să-i faci o analiză aprofundată a personalităţii. Ca să vezi cât de compatibilă eşti cu iubitul tău…
… este suficient să deschizi larg ochii. Noi îţi spunem la ce să te uiţi!

Priveşte cu atenţie două imagini care îţi arată exemple clare de potrivire şi nepotrivire între partenerii de cuplu. Poţi afla cât de compatibilă eşti cu iubitul tău şi câte şanse de viitor are relaţia voastră, dacă acorzi atenţie următoarelor aspecte:

Cum vă poziţionaţi unul lângă celălalt

Poţi testa astfel compatibilitatea ori de câte ori ieşiţi în oraş şi staţi de aceeaşi parte a mesei. Când tu şi iubitul tău vă aşezaţi unul lângă celălalt, adoptaţi fără să vă daţi seama trei poziţii, care spun multe despre compatibilitatea dintre voi: una care semnalează că aveţi o relaţie armonioasă, alta care semnalează că nu vă potriviţi şi cea de-a treia, în care doar unul este deschis, dar celălalt este încordat şi păstrează distanţa.

În imaginea de mai jos cuplul din stânga dă semne de incompatibilitate, iar cel din dreapta se află în armonie. Cum îţi dai seama? O lege de bază a compatibilităţii bazate pe limbajul trupului spune că trupurile voastre trebuie să fie orientate unul spre celălalt.

Aşadar, atunci când vă aşezaţi la o masă şi ştiţi că veţi sta acolo o vreme, dacă sunteţi compatibili vă veţi aşeza corespunzător, cum este şi cazul cuplului din dreapta. Ea stă orientată uşor spre iubitul ei şi apleacă capul în direcţia lui atunci când se pregăteşte să ciocnească paharul. În acest fel păstrează o distanţă intimă între ea şi iubitul ei şi îi poate privi pe ceilalţi aşezaţi la masă. El îi răspunde pe măsură, aşezând braţul cu care ţine paharul pe piciorul ei.

Cuplul din stânga dă semne de nepotrivire: ea ridică uşor piciorul din dreptul partenerului şi îşi înclină capul în direcţia opusă, lucruri care denotă că nu vrea să se apropie prea tare de partenerul ei. El este însă deschis, îşi înclină trunchiul pentru a fi la nivelul femeii (îţi poţi da seama după direcţia umerilor lor) şi o priveşte cu interes, tocmai pentru că remarcă zidul pe care ea îl ridică.

Priveşte imaginile şi vezi cât de compatibilă eşti cu iubitul!

În general, când ieşi în oraş cu iubitul, iată la ce să fii atentă:

–    cum stă orientat iubitul tău faţă de tine cu braţele, picioarele şi linia umerilor.
–    semn clar de compatibilitate este dacă vă sincronizaţi mişcările când mergeţi unul lângă celălalt, este semn bun dacă bazinele voastre formează un unghi mai mic de 180 de grade)
–    dacă există o recipricitate a gesturile de tandreţe: când tu îi strângi braţul el te pupă pe obraz, de exemplu
–    dacă vă sincronizaţi atunci când vă luaţi de mână

Citeşte ce spun fotografiile în doi despre relaţia voastră pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter