Frumuseţe: Care sunt secretele Laurei Cosoi?

De Revista JOY, pe

Are 31 de ani şi de 11 ani se află în faţa camerelor de filmat pentru numeroase proiecte de televiziune, pe parcurs devenind şi un style icon.
În articolul special JOY, LAURA COSOI ne dezvăluie trucurile ei de beauty şi ce o inspiră în alegerea ţinutelor vestimentare.

De la debutul în rolul Adinei din serialul de televiziune „La bloc“, în 2002, până la personajul Mihaela din „Pariu cu viaţa“, Laura Cosoi a trecut prin numeroase schimbări de look. Actriţa de 1,68 m, născută în zodia Capricornului, surprinde şi prin trupul armonios, graţie celor 12 ani de dans sportiv. Pentru că îşi doreşte să se afle mereu în contact cu fanii săi, pe blogul www.lauracosoi.ro, aceştia sunt invitaţi „într-o călătorie virtuală alături de mine, trăirile şi pasiunile mele (dans, film, fotografie, fashion, reţete sănătoase, călătorii).“ Noi am invitat-o pe Laura într-o călătorie în lumea ei beauty & fashion, încercând să descoperim o parte din misterele look-ului său cuceritor.

Care este modelul tău vestimentar?
Nu consider că am un model în acest sens. |mi plac persoanele curajoase, care poartă orice şi care nu au limite atunci când vine vorba de inventivitate. Eu nu consider că mă număr printre ele. Mie îmi place să mă îmbrac aşa cum mă simt bine, să încerc să aleg variante cât se poate de feminine, să mă îmbrac adecvat locului în care merg. Dacă ar fi acum să mă gândesc ce anume m-a atras prima oara spre «eleganţă» şi combinaţii ves-timentare reuşite, pot spune că mama a fost întotdeauna un model pentru mine. Uneori, stăteam şi o urmăream ore în şir: ritualul de înfrumuseţare, pălăriile, eşarfele; mama era şi este un spectacol în sine!

Ce parfum foloseşti acum şi, în general, ce arome te atrag?
Pasiunea mea pentru parfumuri este foarte mare şi nu pot să mă opresc la un anume brand. |mi plac aromele pudrate, tămâia,
lemnul dulce, cuişoarele… aromele deosebite, cu iz oriental.

Cum scapi de bad-hair-day, ce trucurile salvatoare ai?

Foarte simplu: îmi prind părul sus, în coc.

Când îţi alegi ţinuta pentru un eveniment important, la ce designeri apelezi?
Nu sunt foarte atentă la acest aspect, însă îmi place să urmăresc dress code-ul de fiecare dată, din respect pentru evenimentul respectiv. De cele mai multe ori îmi aleg singură ţinutele şi uneori combin un obiect vestimentar în cât mai multe variante, pentru că asta este adevărata provocare, nu să dau iama în magazine şi să îmi achiziţionez lucruri cu orice preţ. Pentru serile de gală, de multe ori colaborez cu bunul şi talentatul meu prieten Stephan Pelger. De fiecare dată când port rochiile lui mă simt foarte admirată.

Care sunt accesoriile personale de care nu te desparţi şi ce semnificaţie au pentru tine?
Nu pot spune că bijuteriile pe care le port sunt doar preferate, pentru că ele înseamnă mult mai mult de atât. Ele reprezintă legătura dintre mine şi persoanele dragi care nu reuşesc să-mi fie alături tot timpul, sunt momente, emoţii.

Cât de des apelezi la un hairstylist şi cum îţi îngrijeşti părul?
Merg la salon doar odată pe lună şi, în rest, mă aranjez singură acasă. Nu folosesc produse pentru păr scumpe şi nici nu îmi încarc părul cu soluţii sau spumă. Odata pe săptămână folosesc o mască cu ulei de cocos, cu care stau câte- va ore. Este cea mai bună variantă pen- tru a avea un păr puternic şi strălucitor.

Citeşte mai multe despre Laura Cosoi în revista Joy, ediţia de mai, care se află acum la chioşcuri.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter