Cum îţi îngrijeşti părul pe vremea ploioasă

De Sandra Sarbu, pe

Toamna s-a instalat din plin, cu vreme rece, nori şi nelipsitele ploi. Nu doar pielea are de suferit de pe urma vremii reci, ci şi părul. Uite cum să-l îngrijeşti ca să nu ai probleme cu el în această toamnă.
În primul rând, trebuie să foloseşti balsam de fiecare dată când te speli pe cap, şi o dată pe săptămână să îţi faci o mască uşoară care să-l hrănească în profunzime.

Pentru strălucirea părului

O soluţie bună pentru a-ţi păstra strălucirea părului şi în sezonul rece este să foloseşti un ulei pentru păr sau o mască cu uleiuri o dată la două săptămâni. De asemenea, dacă îţi permiţi, mergi o dată pe lună la un salon de înfrumuseţare ca să îţi faci un tratament cu proteine.
Cum îţi îngrijeşti părul pe vremea ploioasă

Cum scapi de părul electrizat pe timp de ploaie

Când atmosfera este umedă, părul nu mai vrea să stea în niciun fel. Ba e electrizat, ba e lipsit de volum – oricum ar fi, tot nu e ceea ce ţi-ai dorit. Cea mai bună soluţie în acest caz este să foloseşti un şampon şi un balsam cremoase şi un balsam uşor pe care îl poţi lăsa în păr. De asemenea o mască hrănitoare aplicată din când în când, iar când îl usuci, foloseşte o perie din lemn.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter