Cristi Pascu: „Mihaela Rădulescu este în topul celor mai prost coafate vedete autohtone”

Multe dintre vedetele din România înţeleg cu greu cât de importantă este imaginea pe care o afişează în viaţa publică. Cristi Pascu, renumit hair stylist, face un top 5 al celor mai prost coafate vedete din Romania.
Pe primul lor se clasează cea mai senzuală româncă, doar şi-a pus şi numele aşa, Simona Senzual. „Blondul ieftin – este foarte potrivit pentru o „divă” ca ea. Un asemenea blond parcă este chiar perfect, spune Cristi Pascu.
Pe locul 2 se clasează Ana Maria Prodan, cea care a făcut vâlvă la prima ei apariţie cu modul în care îşi aranjează părul. „Foarte puţine persoane pe acest pământ se nasc cu o fizionomie de invidiat, dar atunci când nu eşti o frumuseţe naturală, nu încerca cu orice preţ să fii cool, căci poţi deveni ridicol. Cu siguranţă a vrut să iasă în evidenţă cu acea coafură ce a „consacrat-o” şi a şi reuşit. Cu greu nu am pus-o pe primul loc!”, adaugă hair stylistul Cristi Pascu.
Poziţia a treia revine unei alte blonde celebre pe plaiurile mioritice- Sânziana Buruiană. „Este modelul clasic de „vedetă” ce-şi doreşte cu orice chip să pară mai mult decât este, însă părul o da de gol! Puţinii bani investiţi în look se văd cu siguranţa”, conchide Cristi Pascu.
Oana Lis ocupă un onorabil loc 4 în clasamentul celor mai prost coafate vedete din România. ’’Nici nu ştiu cum să descriu faptul că-ţi dai cu o perie înainte de emisiune! Mie nu-mi inspiră decât lipsă de respect faţă de ochii telespectatorilor. De ce se mai miră că are succes doar la vârsta a-III-a dacă apare cu un aspect îngălat în permanenţă?’’, comentează stilistul.
Surprinzător, pe pozitia a-V-a se clasează o vedetă recunoscută pentru eleganţă, care însă a greşit la capitolul podoabă capilară, Mihaela Rădulescu. ’’Da, nu vă mai miraţi ! Chiar nu are nimeni curajul să-i spună că arată rău? Că nu mai are 20 de ani să-şi permită asemenea extravaganţe? Şi că toate tratamentele estetice nu pot contracara efectul negrului de la o anumită vârstă încolo”, spune Cristi Pascu.
Ce părere ai de topul întocmit de hairstylist?
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter