Cum și-a recuperat Oana Lis verigheta dată la amanet. „Magia există…”

De Unica.ro, pe

Starea de sănătate a lui Viorel Lis (78 de ani) s-a degradat în ultimele luni, fiind din ce în ce mai greu de îngrijit. Soția lui, Oana (43 de ani), și-a amanetat verigheta în luna august, pentru a-i cumpăra un scaun cu rotile. Ulterior, în mediul online, Oana a cerut ajutor pentru a strânge banii necesari tratamentului de care fostul primar al Capitalei are nevoie.

Cum și-a recuperat Oana Lis verigheta dată la amanet. „Magia există…”

„Magia există… Trebuie doar să crezi în ea. Când am lăsat verigheta la amanet eram total convinsă că nu o să o mai iau niciodată înapoi. Că nu o să am bani să o mai ridic și că nici nu o mai vreau și nu mai am nevoie de ea. Așa că am lăsat-o de tot acolo, iar cei de acolo au dus-o la topitorie. Apoi, ca urmare a apelului meu și a bunăvoinței și sufletului doamnei A… care a vrut să mă ajute cu recuperarea verighetei… m-am dus să o recuperez… dar nu mai era. Apoi, cei de acolo au fost foarte drăguți și au căutat-o 2 săptămâni la topitorie. Au găsit-o tocmai pentru că e scris pe ea «V. Lis»”, a scris Oana Lis în mediul online.

„Acum o am din nou… mă simt mai liniștită, mai împăcată sufletește. Am realizat că nu e doar un obiect din aur, ci e un simbol, un legământ pe care nu-l pot arunca când sunt copleșită. Am învățat multe, dar cel mai de preț cadou e speranța din sufletul meu, pe care oamenii mi-au redat-o… Încă există magie aici, printre noi, în noi și în ceea ce facem. Mulțumesc din suflet și din inimă doamnei A. Mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine la greu. Dumnezeu lucrează prin oameni. Dumnezeu e în noi, în ceea ce facem. Să nu uităm asta când avem vreun moment de disperare, că încă există magie și bine în lumea asta. Vă mulțumesc că existați!”, a completat.

Oana și Viorel Lis vor aniversa 24 de ani de relație în septembrie 2021. Cuplul s-a cunoscut în perioada în care Viorel era primar al Capitalei. La vremea aceea, Oana, care avea doar 19 ani, era secretara lui.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Tatăl Oanei Lis a murit. Bărbatul s-a stins din viață în Spania

Citește și: Soția lui Viorel Lis, îngrijorată de starea de sănătate a fostului edil al Capitalei. „Situația nu e agreabilă!”

Citește și: Oana Lis le cere oamenilor să doneze bani pentru recuperarea lui Viorel Lis. „Îmi e rușine și jenă! Știu că unii mă vor judeca”

Între anii 1983 și 1999, Viorel a fost căsătorit cu Tudora Gheorghe, alături de care are o fiică, Alina. Viorel mai are un fiu, Adrian, artist plastic, din prima căsnicie cu o femeie numită Elena. După divorț, Tudora l-a acuzat pe Viorel de infidelitate, dar și de violență. Viorel nu ține legătura cu niciunul dintre copiii săi.

Oana și Viorel nu și-au dorit copii împreună. „Am refuzat atunci (n.red.: la începutul relației) să fac un copil deoarece aveam un frate mai mic cu 9 ani. Am zis că trebuie să-l cresc pe el, deoarece mama noastră decedase când el avea doar 4 ani și eu 13. Împinsă de circumstanțe și de ceilalți din familia de origine, am ajuns să-mi asum eu acest rol, deși și eu eram un copil, la rândul meu! Am luat această responsabilitate asupra mea, deși nu era responsabilitatea mea! Nici nu am primit vreo mare recunoștință pentru asta! Vorbesc cu fratele meu, el locuiește în altă țară acum, suntem prieteni, dar eu tot nu sunt mamă cu adevărat! Așa că, în urma acestei decizii din tinerețe, până acum nimeni nu m-a strigat «mami» încă, deși m-am sacrificat pentru alții din familia mea de origine!”, declara Oana Lis în trecut.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter