Viorel Lis se teme să nu ajungă într-un azil: „A văzut cazul lui Arșinel”

De Unica.ro, pe

Viorel Lis (78 de ani) se teme că ar putea ajunge într-un azil de vârstnici, după ce a urmărit știrile despre actorul Alexandru Arșinel (83 de ani). Din 2011, fostul primar al Capitalei este căsătorit cu Oana Lis (43 de ani), în grija căreia se află în aceste momente. În ultima lună, starea lui de sănătate s-a degradat, fiind din ce în ce mai greu de îngrijit.

Viorel Lis se teme să nu ajungă într-un azil: „A văzut cazul lui Arșinel”

„Da, îmi este foarte greu. De exemplu, astăzi este nunta unui prieten. De zece ani ne știm și îi confirmasem că mă duc la nuntă, dar nu pot să mă duc pentru că s-a întâmplat beleaua. Toată lumea se uită la «ce îți lasă moșu», dar nimeni nu știe ce sacrificii faci. Poate alta s-ar fi dus la nuntă, dar nu, eu nu pot să fac asta atâta timp cât știu că Viorel are dureri și nu este bine. Înainte, când erau alte ocazii, puteam să mă duc fără el, dar dacă el nu e bine, eu nu pot”, a declarat Oana Lis, pentru România TV.

„Și sunt niște sacrificii foarte mari, nu era vorba doar de o nuntă, dar aveam și eu nevoie să ies, să stau cu prietenii, să ies puțin din rutina asta, să mă detensionez. S-au strâns câteva donații. Sunt fericită pentru că mi-a trimis cineva din altă țară un scaun special. Viorel se uită la televizor, a văzut cazul lui Arșinel, pe care îl stimează foarte mult, și mă ruga să nu ajungă ca el, la azil, m-a implorat să nu-l părăsesc”, a mai spus.

„Fiind o persoană masivă, nici în trei oameni nu-l putem căra în brațe. Nu am știut cât de scumpă e o recuperare făcută acasă, câte bare de susținere trebuie instalate prin casă, offf. Nu ai cum să prevezi la ce boli și încercări te supune viața. Eu voi lupta în continuare oricum, pentru că el este familia mea. Știu că Dumnezeu lucrează prin oameni. Dacă puteți și doriți să donați pentru el, pentru o recuperare și o eventuală operație, vă mulțumim anticipat!”, a încheiat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Tatăl Oanei Lis a murit. Bărbatul s-a stins din viață în Spania

Citește și: Soția lui Viorel Lis, îngrijorată de starea de sănătate a fostului edil al Capitalei. „Situația nu e agreabilă!”

Citește și: Oana Lis le cere oamenilor să doneze bani pentru recuperarea lui Viorel Lis. „Îmi e rușine și jenă! Știu că unii mă vor judeca”

Oana și-a amanetat verigheta în urmă cu câteva zile, pentru a-i cumpăra un scaun cu rotile lui Viorel. Ulterior, în mediul online, Oana a cerut ajutor pentru a strânge banii necesari tratamentului de care fostul politician are nevoie.

Oana și Viorel Lis vor aniversa 24 de ani de relație în septembrie 2021. Cuplul s-a cunoscut în perioada în care Viorel era primar al Capitalei. La vremea aceea, Oana, care avea doar 19 ani, era secretara lui.

Între anii 1983 și 1999, Viorel a fost căsătorit cu Tudora Gheorghe, alături de care are o fiică, Alina. Viorel mai are un fiu, Adrian, artist plastic, din prima căsnicie cu o femeie numită Elena. După divorț, Tudora l-a acuzat pe Viorel de infidelitate, dar și de violență. Viorel nu ține legătura cu niciunul dintre copiii săi.

Oana și Viorel nu și-au dorit copii împreună. „Am refuzat atunci (n.red.: la începutul relației) să fac un copil deoarece aveam un frate mai mic cu 9 ani. Am zis că trebuie să-l cresc pe el, deoarece mama noastră decedase când el avea doar 4 ani și eu 13. Împinsă de circumstanțe și de ceilalți din familia de origine, am ajuns să-mi asum eu acest rol, deși și eu eram un copil, la rândul meu! Am luat această responsabilitate asupra mea, deși nu era responsabilitatea mea! Nici nu am primit vreo mare recunoștință pentru asta! Vorbesc cu fratele meu, el locuiește în altă țară acum, suntem prieteni, dar eu tot nu sunt mamă cu adevărat! Așa că, în urma acestei decizii din tinerețe, până acum nimeni nu m-a strigat «mami» încă, deși m-am sacrificat pentru alții din familia mea de origine!”, declara Oana Lis în trecut.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter