4 coafuri cu ultra-volum pe care trebuie să le încerci!

De Diana Sorescu, pe

Pentru fashioniste, toamna se numără tendinţele! După haine, nuanţe de ojă, de păr şi accesorii, e vremea să vedem ce o să purtăm toamna aceasta în materie de coafură!

Coafură cu ultra-volum

 
Richie Rich, Ports, Thakoon, Gaultier – toţi propun pentru toamna aceasta coafuri cu maxi-volum, extrem de elegante şi feminine.
 
Cum le realizăm? În primul rând, spală-ţi părul, apoi usucă-l cu ajutorul unei perii rotative sau cu foehn şi perie cu diametru mare. Tapează rădăcinile, iar apoi decide ce tip de coafură îţi doreşti.
 
Pentru păr mediu, stilul pe care l-a abordat Olivia Palermo este perfect. Bobul cu şuviţe drepte, cu vârfurile întoarse spre interior şi bretonul prins cu agrafe spre spate este uşor de executat şi conferă un aer chic.
 
Tot părul mediu arată fabulos dacă este răsfăţat cu ondule foarte ample, cu un aspect voit neglijent. Drew Barrymore este foarte sexy, iar coafura aduce puţin cu stilul Brigitte Bardot.
 
Pentru păr lung există varianta adoptată de Jennifer Lopez: păr cu cărare pe mijloc, maxi-volum şi ondule vălurite, de prinţesă. După ce te-ai coafat aşa, un fixativ de calitate din abundenţă este imperios necesar!
 
Sarah Jessica Parker adoră să îşi schimbe look-ul ori de câte ori are ocazia, iar coafura Dinasty e una dintre preferatele ei, cu păr ultra-tapat, dat pe spate.
 
Îţi plac coafurile cu ultra-volum? Vei purta?
 
4 coafuri cu ultra-volum pe care trebuie să le încerci!
 
Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter