7 coafuri cu împletituri pentru vara aceasta

De Carmen Ștefancu, pe
Preferate de starurile internaționale pentru aparițiile pe covorul roșu și de designerii celebri pentru prezentările colecțiilor de primăvară-vară 2015, coafurile cu împletituri se potrivesc atât pentru evenimente exclusiviste, cât și pentru ținute casual, lejere, de vară.

Dintre actrițele care au ales acest tip de coafură pentru evenimente, le-am remarcat pe Amanda Seyfried, care a apărut la premiera filmului „While We’re Young” cu două cozi împletite, prinse sofisticat la spate. O coafură semnată de cunoscutul hair-stylist Renato Campora. „Pare incredibil, dar a realizat această coafură doar în 40 de minute. Mi se pare un look tineresc și potrivit pentru covorul roșu”, a declarat Amanda.

Împletiturile au fost preferate și de către Emily Blunt pentru Globurile de Aur de anul acesta, iar Sienna Miller a fost de-a dreptul strălucitoare cu o astfel de coafură la Festivalul de Film de la Cannes.

Globurile de Aur, Festival Cannes

Coafurile împletite nu au lipsit nici de pe podiumurile colecțiilor pentru această vară. Le-am remarcat în prezentările Giorgio Armani, Marissa Webb, DKNY sau Marc by Marc Jacobs.

catwalks spring summer 2015

Deși sezonul 5 al serialului „Urzeala tronurilor” tocmai s-a încheiat, pe lângă toate posibelele scenarii legate de continuarea de la anul, se vorbește foarte mult și despre coafurile actrițelor din rolurile principale. Și pe bună dreptate, deoarece sofisticatele împletituri apărute în „Game of Thrones” reprezintă o sursă de inspirație pentru oricine.

Urzeala tronurilor, Cersei, Daenerys

Citește despre alt trend al verii în coafură – soft waves – în ediția de iulie a revistei Unica, recent apărută pe piață!

Foto: Hepta, HBO România

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter