5 tunsori pentru părul scurt, la modă în 2023

De Oana Dinu, pe

Nu știi ce tunsori pentru părul scurt sunt la modă în 2023? Anul acesta revin în tendințe tunsori populare în anii ’90, care te vor ajuta să îți împrospătezi lookul și să îți pui în evidență trăsăturile. Indiferent dacă ai părul drept sau creț, cu siguranță vei găsi un model care te va avantaja.

În materie de tunsori pentru părul scurt, anul acesta se pune accent pe nostalgie și vei regăsi în ultimele tendințe stilul anilor ’90. Poți alege dintr-o varietate de modele, de la short wolf cut, tunsoarea preferată în ultima vreme de vedete internaționale precum Billie Eilish, la bixie, bedhead sau bobul franțuzesc.

Îți propunem cinci tunsori pentru părul scurt care sunt la modă în 2023, potrivit allure.com.

Short Wolf Cut, una dintre cele cinci tunsori pentru părul scurt care se află în preferințele unor vedete internaționale

Tunsoarea „wolf cut” sau tunsoarea lup este una dintre cele cinci tunsori pentru părul scurt care se regăsește în tendințele din 2023. Aceasta a devenit extrem de populară pe rețelele de socializare anul trecut, când pe platforma Tik Tok au apărut mii de tutoriale pentru crearea acestei coafuri. Această tunsoare în stilul rock-n-roll shaggy scoate în evidență textura părului. Poate fi aranjată extrem de ușor, fie că optezi sau nu pentru breton, pentru părul perfect drept sau pentru bucle.

Tunsoarea a fost adoptată de mai multe staruri internaționale, precum Jenna Ortega sau Billie Eilish.

Jenna Ortega - short wolf cut

The Bixie, o combinație între pixie și bob

Bixie este o combinație între pixie și bob. Această tunsoare îndrăzneață, cu influențe punk, este un fel de mullet, dar ceva mai elegant. Mai scurtă în partea de sus a capului și puțin mai lungă în partea de jos, această coafură necesită puțin mai multă atenție. Pentru menținere, este nevoie să te tunzi frecvent, o dată la șase-opt săptămâni.

Citește și: Top 6 tunsori pentru părul creț. Sfaturi de la hairstyliștii vedetelor de la Hollywood

Bobul franțuzesc, o tunsoare clasică, dar rafinată

Bobul franțuzesc este una dintre cele cinci tunsori pentru părul scurt propuse de experții în domeniu pentru 2023. Această tunsoare se termină de obicei în jurul bărbiei și subliniază linia gâtului. Poate fi purtată cu sau fără breton. Clasică, dar cochetă, această coafură îți poate da un aer romantic, senzual și mai tineresc. Se numără printre preferințele multor vedete de talie internațională.

Bedhead, o tunsoare inspirată din stilul anilor ’90

Pe lista celor cinci tunsori pentru părul scurt se numără și bedhead. Inspirată din stilul anilor ’90, această tunsoare oferă un look mai dezordonat, dar cool. Dacă ești adepta stilului natural și nu îți place să petreci prea mult timp cu aranjatul părului, acest tip de tunosoare ți se potrivește perfect. Tot ce trebuie să faci este să folosești o cremă de texturare pentru a obține aspectul ciufulit.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A post shared by Julia Garner (@juliagarnerofficial)

Citește și: Top 5 tunsori pentru femeile cu păr subțire și rar. Nu dai greș cu ele dacă vrei volum

Curly Fringe, o alegere îndrăzneață pentru femeile cu păr ondulat

Curly fringe sau tunsoarea cu breton pentru păr creț poate fi o alegere îndrăzneață, care îți va da un aspect excentric, care aduce aminte de moda anilor ’80. Va conferi mai multă luminozitate și finețe chipului.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter