4 schimbări de look nereuşite ale vedetelor

De Diana Sorescu, pe

Vara aceasta, unele vedete nu au fost inspirate când au ales să îşi schimbe coafura. Katy Perry s-a vopsit blondă, ca acum să aibă părul roz! Dezastru! Vezi şi alte 3 dive cu look nereuşit!

Coafuri neinspirate

Abia ne obişnuisem cu nuanţa de roşu intens pe care Rihanna o purta, şi chiar începuse să ne placă! Coafurile ei cu cosiţe lungi, cu împletituri ori păr drept o complimentau, aşa că nu înţelegem de ce a vrut să-şi schimbe look-ul!

Rihanna a adoptat o nuanţă mult mai închisă de roşcat, iar acum îşi poartă părul în onduleuri neglijente, demne de un pudel. Să sperăm că o să treacă repede peste această etapă!

Dacă cu doar câteva săptămâni în urmă a decis să treacă de la brunet la blond, schimbare despre care ea însăşi a spus că este „un dezastru”, Katy Perry nu s-a învăţat minte! Acum şi-a vopsit părul…roz! Noi înţelegem că nuanţele neon sunt în tendinţe vara aceasta, dar parcă e prea mult. Katy, sperăm să te faci brunetă înapoi!

Arta cere sacrificii, iar Nicole Kidman şi Vanessa Hudgens trec prin astfel de momente! Frumoasa Nicole s-a văzut nevoită să renunţe la părul ei lung şi roşcat în detrimentul unei coafuri de bombă sexy, cu păr blond oxigenat! Actriţa filmează zilele acestea pentru „The Paperboy”, noul ei proiect.

„Mă simt ca o mamă de fotbalist tunsă aşa. Nu am nimic cu aceste doamne, însă eu am doar 22 de ani! Îmi este dor de părul meu, dar nu am ce să fac!” s-a confesat Vanessa Hudgens în cadrul unui interviu. Bruneta s-a văzut nevoită să renunţe la cosiţele ei lungi, de abanos, pentru rolul pe care îl are de jucat în „Gimme Shelter”.

Pentru că uneori chiar nu îşi suportă coafură bătrânicioasă şi demodată, un pixie mai lung şi buclat, Vanessa apelează la ajutorul perucilor cu păr lung şi brunet, ce îi amintesc de fostul ei look.

Ţie îţi plac schimbările radicale de look ale vedetelor? Ţi-ai vopsi părul roz?

4 schimbări de look nereuşite ale vedetelor

Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter