4 nuanţe de gloss pe care trebuie să le ai!

De Diana Sorescu, pe

Gloss-ul nu trebuie să lipsească din geanta ta! E uşor de aplicat şi conferă nu doar culoare, ci şi volum buzelor. Iată 4 nuanţe în tendinţe pentru vara aceasta.
Gloss-ul este un accesoriu de make up obligatoriu în portfardul tău. Ideale sunt variantele care merg purtate singure, dar şi aplicate peste un ruj ton sur ton.

Dacă pentru aplicarea rujului ai nevoie de oglindă şi de atenţie, compoziţia lichidă a gloss-ului îl face mult mai uşor de manevrat.

Ne-am lăsat inspirate de vedete şi am alcătuit top 4 nuanţe de gloss pe care trebuie să le porţi în sezonul cald!

1.    Roşu intens

Un gloss roşu vibrant, cu timide irizaţii corai, este must have vara asta! Îl poţi purta atât seara, cât şi ziua, combinat cu un machiaj curat al ochilor: doar mascara sau un eyeliner negru! Paris Hilton e exemplul tău!

2.    Nude

Un gloss nude complimentează tenul creol, dar şi pe cel bronzat, aşa că un gloss în aceată nuanţa va fi binevenit în zilele cald, când faţa îţi va fi sărutată de soare. Învaţă cum să îl asortezi de superba Halle Berry!

3.    Portocaliu

O nuanţă îndrăzneaţă, numai bună pentru femeile cu atitudine, care vor să se remarce vara asta! Gloss-ul portocaliu alintă buzele şi le conferă volum, însă atenţie la paloarea pe care o conferă tenului. Dacă ai faţa prea albă, e bine să-l eviţi. Ideal pentru tine este gloss-ul următor! Exemplu de stil pentru asortarea gloss-ului portocaliu este frumoasa Leona Lewis!

4.    Roz

Femeilor cu ten deschis, trandafiriu, le este recomandat gloss-ul roz, dar asta nu înseamnă cu brunetele nu îl pot purta cu succes! O nuanţă tinerească, ce merge combinată perfect cu un creion contur pentru buze cu un ton mai închis! Stephanie Pratt aşa a procedat, iar buzele ei arată superb!

4 nuanţe de gloss pe care trebuie să le ai!

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter