Artista Leona Lewis este însărcinată cu primul copil

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Marți, 19 aprilie 2022, 11:25

Recent, solista însărcinată a fost fotografiată de paparazzi după un antrenament la sală. Artista a purtat o salopetă gri, o șapcă roz pudrat, un hanorac și o pereche de adidași, ambele albe.

Artista Leona Lewis este însărcinată cu primul copil

Leona Lewis (37 de ani) este însărcinată cu primul ei copil. Solista și soțul ei, coregraful Dennis Jauch (33 de ani), vor deveni părinți în vara anului acesta.

Artista a dezvăluit că va deveni mamă în martie 2022, în mediul online. În dreptul primei fotografii cu sarcina, Leona a scris: „Abia aștept să te cunosc vara asta ❤️”.

Actrița s-a căsătorit cu directorul creativ de origini germane pe 27 iulie 2019, în prezența a 180 de invitați, prieteni și membri ai familiilor lor.

„A fost pur și simplu cea mai frumoasă zi. O zi plină de iubire”, mărturisea Leona Lewis la vremea aceea, pentru HELLO! Magazine. „A fost atât de special să-i avem alături pe toți cei dragi nouă. Au fost multe lacrimi de bucurie”, a mai spus.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

David și Victoria Beckham, jefuiți în timp ce se aflau în casă cu fiica lor de 10 ani

DJ-ul Tiesto și soția lui, modelul Annika Verwest, urmează să devină părinți pentru a doua oară

Jessie J a dezvăluit că a pierdut o sarcină. „Să rămân însărcinată a fost un miracol în sine”

Pentru ceremonie, solista a ales o creație a designerului Israeli Mira Zwillinger. După ceremonie, Leona s-a schimbat într-o rochie roz pudrat din tul, pentru ca seara, la petrecere, să opteze pentru o salopetă cu paiete.

Leona și Dennis s-au cunoscut în anul 2010, când tânărul i-a devenit back-up dancer artistei în turneu.

„Suntem atât de pregătiți pentru acest moment (n.red.: al nunții). Dennis este cel mai bun și blând om pe care îl cunosc. A fost susținerea mea de când ne-am cunoscut și până acum”, mai mărturisea Leona Lewis în 2019, pentru HELLO! Magazine.

Foto: Instagram; Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter