Solista Leona Lewis a născut. Primele imagini cu bebelușul

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Joi, 25 august 2022, 11:58

Leona Lewis (37 de ani) a născut primul copil, o fetiță. Solista și soțul ei, coregraful Dennis Jauch (33 de ani), au devenit părinți pe 22 iulie 2022.

Solista Leona Lewis a născut. Primele imagini cu bebelușul

„Și-apoi au fost trei 💗 Micuța noastră Carmel Allegra s-a născut pe 22.07.2022”, a scris artista în mediul online, în dreptul primei imagini cu fiica ei.

Artista a dezvăluit că va deveni mamă în martie 2022, în mediul online. În dreptul primei fotografii cu sarcina, Leona a scris: „Abia aștept să te cunosc vara asta ❤️”.

Actrița s-a căsătorit cu directorul creativ de origini germane pe 27 iulie 2019, în prezența a 180 de invitați, prieteni și membri ai familiilor lor.

„A fost pur și simplu cea mai frumoasă zi. O zi plină de iubire”, mărturisea Leona Lewis la vremea aceea, pentru HELLO! Magazine. „A fost atât de special să-i avem alături pe toți cei dragi nouă. Au fost multe lacrimi de bucurie”, a mai spus.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Emily Ratajkowski și Sebastian Bear-McClard divorțează după 4 ani de căsnicie

Citește și: Speculații scandaloase despre viața intimă a Prințului William. De ce ar fi înșelat-o pe Kate Middleton

Pentru ceremonie, solista a ales o creație a designerului Israeli Mira Zwillinger. După ceremonie, Leona s-a schimbat într-o rochie roz pudrat din tul, pentru ca seara, la petrecere, să opteze pentru o salopetă cu paiete.

Leona și Dennis s-au cunoscut în anul 2010, când tânărul i-a devenit back-up dancer artistei în turneu.

„Suntem atât de pregătiți pentru acest moment (n.red.: al nunții). Dennis este cel mai bun și blând om pe care îl cunosc. A fost susținerea mea de când ne-am cunoscut și până acum”, mai mărturisea Leona Lewis în 2019, pentru HELLO! Magazine.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter