Cine este Patrizia Paglieri, concurenta de la „Asia Express”, sezonul 4

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 21 mai 2021, 18:48
Patrizia Paglieri va forma echipă cu fiul ei, Francy, în sezonul 4 al emisiunii „Asia Express”, alături de multe alte vedete.

Patrizia Paglieri are 50 de ani și este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România. Ea a fost jurat în cadrul emisiunii „MasterChef”. Patrizia și Francy sunt nu doar încântați de concurs, ci și dornici să ajungă cât mai departe posibil. „Pentru noi doi, această experiență este un vis împlinit și ne bucurăm enorm să trăim toate astea împreună”, au povestit Patrizia și Francy.

Patrizia a locuit mai mult timp în Italia, dar a decis să se mute și să locuiască în România. Recent, a vorbit despre cum a hotărât că vrea să aibă un copil, pe Francy. „Voiam copii, dar nu-mi doream neapărat un soţ”, a spus ea, potrivit Libertatea.

Citește și: Prințul Harry, despre problemele cu alcoolul: „Consumam într-o seară cât bea un om într-o săptămână”

Citește și: Simona Halep, anunț sfâșietor: „Gândul că nu voi fi la Paris mă umple de tristeţe”

Citește și: Elena Merișoreanu trebuie să se opereze. Ce probleme de sănătate are artista

Citește și: Kira Hagi va apărea în aceeași producție Netflix cu Michelle Obama

La momentul respectiv se simțea gata să apeleze chiar la o clinică de inseminare artificială. Reacția părinților când le-a spus? „Aproape au leşinat amândoi la masă”, își amintește ea. La aceasată reacție, Patrizia le-a zis: „Dacă mă stresaţi aşa, o să fac copilul cu primul care pică”.

Patrizia s-a născut în Bahamas. Apoi s-a mutat în San Remo. A învățat secrete de bucătărie de la mama și bunica ei. Timp de douăzeci și cinci de ani, ea a lucrat la restaurantul familiei.

În afară de ea și Francy, la concursul „Asia Express” vor mai participa următoarele echipe: Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Bluble și sora ei, Estera, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter