Anda Adam, topless pe plajă. Poza cu care și-a înnebunit fanii

De Unica.ro, pe

Anda Adam (40 de ani) reușește mereu să-și surprindă fanii cu aparițiile ei spectaculoase. Mai nou, diva a postat pe rețelele de socializare o fotografie care a atras pe loc atenția internauților.

Vedeta s-a fotografiat topless, undeva pe o plajă cu nisip alb și fin. Ținuta Andei Adam pentru fotografia postată a fost cât se poate de minimalistă – un slip negru și o pălărie supradimensionată. Și-n rest, nimic, doar formele ei atrăgătoare și atitudine provocatoare cu care ne-a obișnuit deja.

Citeşte şi: Anda Adam, criticată dur pentru pozele sexy. Cum răspunde artista

Fanii divei au fost încântați peste măsură de poză și nu au ezitat să-i scrie comentarii care mai de care mai laudative.

Citește gratuit ediția de septembrie a revistei Unica. O găsești AICI

„Frumos tablou, ești divină, fată frumoasă. Arată tot ce poți, că ai ce să arăți. Ești artistă și sportivă. Nu poate nimeni să spună că nu ai nimic în cap, pentru ca ai demonstrat că ești o artistă în toată regula. Și dacă acum nu ești tu, când ai să fii de anii mei nu ai ce să mai arăti. Pe nimeni nu mai interesează nici dacă ești inteligentă și nici cum arăți. Pentru mine tot ce faci e de bun simț, nu faci nimic vulgar. Succes în continuare”, i-a scris o admiratoare a vedetei în dreptul fotografiei fierbinți.

Sursa foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter