Vlad Corbeanu, „bărbatul lunii” în revista Unica de aprilie

De Revista Unica, pe

Se plimbă nonşalant pe plaja umorului, între scheciurile televizate de la iComedy (Antena 1) şi comedia clasică “O noapte furtunoasă”. Crede că femeile au mai multe calităţi decât bărbaţii şi că avem nevoie de teatru în aceeaşi măsură în care avem nevoie de şcoală. Descoperă în revista Unica de aprilie interviul integral.

Ce spun despre tine, ca actor, rolurile pe care le-ai interpretat până acum?
Unele dintre ele spun că le pare rău că ne-am întâlnit prea târziu, altele că ar vrea să ne întâlnim zilnic… ştiu doar că încerc cât pot de bine să le fac să se bucure că le interpretez. Am avut până acum bucuria să mă întâlnesc cu multe personaje frumoase. Nu ştiu exact ce gândesc ele dar, dacă le întâlniţi şi le luaţi un interviu, sper să spună lucruri frumoase.

Calitatea pe care o apreciezi cel mai mult la o femeie este…
Apreciez multe calităţi la femei. În special faptul că femeia poate oferi viaţă. Nu ştiu dacă bărbaţii ar fi fost în stare, sincer. şi, slavă Domnului, femeile au atât de multe calităţi, încât nu ai cum să apreciezi doar una singură! Uneori, cred că au mai multe decât bărbaţii…

Unde te vedem, unde te vom vedea? În teatru, filme?
În momentul de faţă, am vreo şapte piese în care joc, astfel că ne vedem la teatrul Metropolis din Bucureşti, la teatrul Tony Bulandra din Târgovişte, la Grand Cinema Băneasa, la B52 Theatre – un proiect în care vreau să cred că sunt mult mai implicat decât o fac în calitate de actor. La Antena1 ne mai vedem, ne auzim la desene animate în care dublez, chiar şi în cinematograf în vreo două filme unde am dublat voci.

Ce citeşti/ asculţi/ vezi în timpul liber?

Prefer şi încerc, pe cât posibil, să nu am timp liber şi, atunci când am, ador să mă urc în maşină şi să plec… oriunde. îmi place foarte mult să conduc. Ascult multă muzică, îmi place să descopăr muzică, dar nu am un gen anume preferat. Aleg să recitesc, pentru că găsesc interesant şi felul în care reciteşti/ regăseşti/ simţi o carte după câţiva ani.
Descoperă în revista Unica de aprilie interviul integral.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter