Victor Slav: „Niciodată nu mă simt singur!“

De Monica Cismaru, pe

S-a despărţit de Anda Adam după şase ani de relaţie şi am vrut să vedem care e starea lui de spirit. Oare cât va rezista singur unul dintre cei mai frumoşi bărbaţi din România? Că de admiratoare cu siguranţă nu duce lipsă!
Vârsta: 32 de ani
Ocupaţie: prezintă rubrica „Vremea“ din cadrul Ştirilor Pro Tv
Stare civilă: necăsătorit;

1. Ce vremuri se anunţă pentru tine în 2013, Victor?
Deşi vremea este greu de prezis pentru o perioadă aşa de lungă, sunt convins că în 2013 vor veni numai vremuri bune. Mi-a confirmat şi Neti.

2. Crezi că o iubire vindecă pe alta?

Nu, nu cred asta. Atunci când ieşi dintr-o relaţie nu cred că e foarte indicat să te arunci în alta doar pentru a te vindeca.

3. Ai avut o relaţie de mai mulţi ani care s-a încheiat. |ţi e greu s-o iei de la capăt?
Noutatea, schimbarea fac parte din evoluţia şi din destinul nostru. Eu nu cred că e vorba de „a o lua de la capăt“, fiecare lucru care ni se întâmplă, fiecare capitol care se încheie se încadrează în cursul vieţii, în ceea ce a fost deja scris. Eu sunt de parere că nimic în viaţă nu este întâmplător.

4. Cum arată o prima întâlnire ideală pentru tine?
Nu consider că există un tipar, e vorba mai degrabă de o chimie. Dacă persoana cu care te vezi este cea potrivită, asta e tot ce contează.

5. Nu vreau să par lipsită de delicateţe, dar ai primit deja invitaţii în oraş?
Nici eu nu vreau să par lipsit de modestie, aşa că nu-ţi voi răspunde.

6. Eşti foarte statornic, cum ziceam: şi în viaţa personală, şi în carieră. Pe lângă Meteo, în ce rol te-ai mai vedea la tv?
Am avut mai multe roluri la tv, ele au fost mai complexe, am început cu „Vara ispitelor“, apoi am fost co-prezentator al emisiunii „Seara regăsirii“, am prezentat show-ul „Frumuseţe pe muchie de cuţit“, am participat la „Dansez pentru tine“ şi la multe alte show-uri special ale Pro-ului. Rubrica „Vremea“ este o constantă în viaţa mea, mă defineşte şi este ceva ce îmi place foarte, foarte mult. Dacă ar fi să numesc altceva, cred că aş putea face un reality sau divertisment.

7. Poate să joci într-un serial?

Niciodată să nu spui niciodată. Tot ce e spontan mă defineşte, aşa că… nu ştiu, poate aş accepta.

8. Pentru cine/ ce ţi-ai schimba complet viaţa?

Depinde de mulţi factori, de context, însă, în general, pentru persoanele iubite aş fi dispus să fac multe sacrificii.

9. Când te-ai simţit cel mai singur?
Niciodată nu mă simt singur; noi, gemenii nu suntem singuri niciodată. Am prieteni, am o familie caldă, plus că sunt un tip sociabil. Când vreau să fiu singur, aleg să fac asta pentru a mă relaxa, cred că orice om are nevoie de timp petrecut cu sine, de porţia de linişte.

10. Cand te-ai simţit cel mai implinit?
De mai multe ori de-a lungul timpului. Şi sunt convins că viaţa mă va surprinde în continuare. |mplinirea poate veni din lucruri mărunte, nu cred că stă în lucruri mari. Pot fi împlinit, de exemplu, şi când îmi privesc nepoţica jucându-se.

11. Care este darul cel mai frumos pe care l-ai primit de la viaţă?
Familia.

12. Lângă ce fel de femeie te vezi îmbătrânind?
Cum îţi spuneam mai devreme, nu-mi place să fac tipare. Cu siguranţă voi îmbătrâni, dar mi-e greu să spun ce fel de femeie îmi va fi alături.

13. Cum te manifeşti când eşti fericit?
Când sunt fericit sunt fericit şi atât! Se vede asta pe chipul meu.

14. O calitate ascunsă a ta, despre care nu ştie foarte multa lume ar fi…?

Sunt foarte organizat. Am permanent în minte o agendă şi ştiu exact în momentul ăsta ce am de făcut. Aproximez foarte bine timpul, am învăţat să mi-l împart corect şi intuiesc bine ce se poate ivi neprevăzut, aşa că-mi  iau şi marje care să-mi permită să rămân organizat.

15. Care sunt lucrurile pe care vrei neapărat să le faci în 2013?
Vreau să învăţ să mă dau cu placa. Vreau să învăţ să joc tenis. Vreau să ajung mai des la munte, la noi în ţara, mai ales iarna. Vreau să acord mai multă atenţie familiei. Şi, în general, vreau să fac tot ceea ce îmi face plăcere.

16. Care sunt lucrurile care-ţi dau încredere în tine?

Profesia, sportul, apropiaţii şi familia.

17. Completează propoziţia: „Fericirea nu stă în…“

Lucruri mari.

18. Care sunt lecţiile de viaţă pe care le-ai învăţat prea târziu?

Eu cred că nu ne oprim din a învăţa niciodată, aşa că nu există „prea târziu“. Orice ni se întâmplă, indifernt că e pe plan personal sau profesional, nu e întâmplător. Fiecare are drumul lui şi nu putem să schimbăm destinul în niciun fel, oricât am vrea. Eu asta am învăţat până la 32 de ani, că orice am vrea noi să facem, nu se întâmplă decât dacă e scris. E ceva ce viaţa mi-a demonstrat. Dacă înţelegi asta, totul se întâmplă mai simplu, totul curge mai lin.

19. Unde ai văzut cel mai frumos apus?

Recent. Eram la volan, nu mai ştiu exact unde, prin ţară, în orice caz, într-o zonă de câmpie, iar orizontul se vedea foarte bine. Atunci am văzut un apus superb şi chiar am oprit maşina.

20. Care sunt lucrurile pe care le spui cel mai des?
Salut. Buna ziua. Muţumesc. O zi bună.

21. Care a fost ultimul lucru pe care l-ai făcut pentru prima dată?
M-am pozat în fotoliul juraţilor de la  „Vocea României“. Era al Loredanei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter