YouTuberii care fac milioane de dolari mâncând în fața camerei

De Bianca Prangate, pe Ultimul update Vineri, 21 februarie 2020, 11:42
Mulți oameni încă nu pot trata cu seriozitate meseria de YouTuber, deși este una mai bine plătită decât majoritatea job-urilor existente pe piața muncii.

Un nou curent care a prins avânt în ultimii ani în ceea ce privește tematica videoclipurilor de pe YouTube este ASMR – prescurtare de la Autonomous Sensory Meridian Response. ASMR-ul reprezintă o senzație de calm și plăcere, care pornește din creierul persoanei și se răspândește spre coloană și membrele corpului.

Elementele care declanșează această senzație de plăcere variază de la o persoană la alta. De obicei însă, este vorba despre sunete de tot felul: foșnituri, click-uri, oameni care mestecă mâncare. Drept urmare, mulți oameni fac bani din simplul act de a mânca în fața camerei.

Experții de la compania Chewsygum au încercat să descopere câți bani fac YouTuberii care mănâncă în fața camerei. Ei au descoperit că Zach Choi (Zach Choi pe YouTube), un YouTuber coreean născut în Statele Unite ale Americii, a câștigat în ultima lună 1 milion de dolari de pe urma videoclipurilor sale ASMR în care mănâncă.

Pe locul doi se află canadianca Naomi MacRae (HunniBee pe YouTube), care a făcut în ultima lună aproape 797 de mii de dolari din videoclipurile în care mânca. Pe locul trei se află Ssoyoung, o tânără care mănâncă fructe de mare vii în videoclipurile ei, cu venituri în ultima lună de 750 de mii de dolari.

YouTuberii care fac milioane de dolari mâncând în fața camerei

Sursa foto – 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter