Winnie de Pluş / Winnie the Pooh

De Unica.ro, pe

Winnie de Pluş se trezeşte flămând şi se întâmplă să nu aibă miere, motiv pentru care porneşte în căutarea acesteia. Simpla căutare a mierii se transformă…
… însă  într-o aventură, iar primul lucru care îl abate de la drumul său este un concurs pentru a-i găsi o coadă nouă lui Aiurel.

Apoi, Winnie găseşte un bilet de la Christopher Robin pe care scria: „Am plecat. Cu treabă. Mă întorc”. Biletul ajunge la Bufniţă, care citeşte greşit şi îi alarmează pe toţi spunându-le că băiatul a fost răpit de o creatură numită „Mântarc”.

În mai puţin de câteva momente pornesc cu toţii într-o aventură nebună şi anume aceea de a-l salva pe Christopher Robin de vinovatul presupus. Aşadar, se dovedeşte a fi o zi foarte aglomerată pentru ursuleţul care nu-şi dorea decât să găsească nişte miere.

 „Ursuleţul neîndemânatic” se întoarce cu o poveste plină de aventuri, dar şi cu prietenii săi Tigru, Iepure, Purceluş, Bufniţa, Kanga, Roo — şi nu în ultimul rând Aiurel, care interpretează de această dată un rol important.

În regia lui Stephen Anderson şi a lui Don Hall si pe sunetul melodios al vocilor îndrăgiţilor actori: Jim Cummings, Craig Ferguson, Tom Kenny, Travis Oates, Bud Luckey şi Jack Boulter, mult-aşteptata animaţie Winnie de Pluş / Winnie the Pooh va putea fi vizionată începând de vineri, 15 iulie, la Hollywood Multiplex.

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter