Ce vedem în weekend la TV

De TVmania, pe

În programul TV din această seară o putem vedea pe regretata Elizabeth Taylor la TCM, în filmul „Pisica pe acoperişul fierbinte”.
Sâmbătă, Sandra Bullock şi Keanu Reeves sfidează regulile timpului în „Casa de lângă lac”, iar duminică, HBO difuzează filmul-fenomen „Avatar”, care a înregistrat cele mai mari încasări din istorie.

Vineri:
Pisica pe acoperişul fierbinte, 22.00, TCM
: Această adaptare după piesa lui Tennessee Williams are în centrul atenţiei o familie sudistă. Pollitt (Burl Ives), proprietarul unei plantaţii, bolnav de cancer, îşi sărbătoreşte cea de-a 65-a aniversare. La petrecere participă fiul cel mare, care abia aşteaptă să pună mâna pe moştenire, şi fiul favorit (Paul Newman) împreună cu soţia sa (Elizabeth Taylor).

Sâmbătă:
Casa de lângă lac, 20.30, ACASĂ
: Sandra Bullock şi Keanu Reeves formează din nou un cuplu pe ecrane după filmul „Speed” (1994), în această poveste de dragoste fantastică. Totul începe când Kate Forster (Bullock), doctor de meserie, se mută dintr-o casă de sticlă de pe malul unui lac în mijlocul oraşului Chicago, unde a primit un post. Ea începe să corespondeze cu arhitectul Alex Burnham (Reeves), care se mută în extravaganta casă. Ei trec, încet, încet, de la sentimente de prietenie la dragoste. Însă vor descoperi în curând că, în mod inexplicabil, ea trăieşte în 2006, iar el… în 2004! Şi cum singura modalitate prin care pot comunica este cutia poştală, şansele lor la o relaţie par a fi inexistente. Filmul a primit un premiu la Teen Choice Awards.

Duminică:
Avatar, 20.00, HBO
: Jake Sully (Sam Worthington), un veteran de război imobilizat într-un scaun cu rotile, este adus pe planeta Pandora pentru a lua locul fratelui său geamăn într-o misiune a oamenilor de ştiinţă. Grace Augustine (Sigourney Weaver) este cea care conduce grupul de cercetători, în timp ce Norm Spellman (Joel David Moore) este unul dintre puţinii prieteni pe care Jake şi-i face aici. Planeta este locuită de poporul Na’vi, o veche civilizaţie deloc încântată de oaspeţi. Pentru a intra în contact cu băştinaşii, i se creează un avatar asemănător lor. Când Jake se îndrăgosteşte de Neytiri (Zoe Saldana), prinţesa Na’vi, învaţă obiceiurile băştinaşe şi ajunge să lupte împotriva alor săi. Colonelul Miles Quaritch (Stephen Lang) încearcă să dezrădăcineze creaturile Pandorei pentru ca oamenii să beneficieze de resursele naturale ale planetei. Filmul a avut nouă nominalizări la Oscar şi a primit trei premii, două trofee BAFTA din opt nominalizări şi două premii la Globurile de Aur.

Mai multe recomandări şi un program TV complet găsiţi pe tvmania.ro!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter