Vocea României 2018. Andra și Irina Rimes, la cuțite pentru un concurent

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 28 septembrie 2018, 23:12
Cea de a cincea rundă de audiții pe nevăzute de la Vocea României au adus telespectatorilor, vinerea aceasta, un adevărat spectacol. De data aceasta, Andra și Irina au făcut tot posibilul pentru a câștiga un concurent.

Pe lângă vocile puternice și dăruirea concurenților, antrenorii au luptat și de data aceasta cu toate armele pentru a obține cele mai bune voci.

Andra și Irina Rimes s-au luptat din răsputeri pentru un concurent chinez care a venit din Pitești pentru a participa la audiții. Cele două antrenoare au ajuns să îi propună acestuia nu numai lucruri legate de muzică.

Andra i-a propus să îi împletească părul și i-a spus că îi va găti dacă va alege să meargă în echipa ei.

Vreau să îți creez un confort. Nu te-ai obișnuit cu mâncarea românească? Nu-i nimic, eu îți gătesc, îți aduc în fiecare zi chinezesc. Să știi că eu sunt din Ardeal, dar am cântat de multe ori la Pitești”, i-a spus Andra lui Feihong Basigu, care s-a mutat în România în urmă cu șapte ani.

Irina nu s-a lăsat mai prejos și a încercat să îl convingă pe Feihong să meargă în echipa ei.

„Ești o combinație de lucruri neobișnuite. ”, a afirmat antrenoarea.

Piteșteanul cu origini chinezești a ales să meargă mai departe cu Irina Rimes.

Cearta dintre cele două nu s-a încheiat însă aici.

Cred că se simte mai bine pe vibe-ul meu. Dacă vrea să facă rock, trebuie să vină la mine”, i-a spus Irina colegei sale.

Dar de ce ai impresia că eu n-aș putea să-i dau unui concurent ceva rock? De ce trebuie să vină la tine?”, i-a replicat Andra.

O altă voce care a impresionat a fost cea a lui Dombi Şandor care are 52 de ani și a venit la Vocea României plin de speranță. Și a reușit să întoarcă toate cele patru scaune.

M-a bucurat extrem de mult bucuria ta. De aceea m-am întors de la primele acorduri”, i-a transmis Tudor Chirilă.

Eu cred că muzica este despre bucurie, bucuria de a cânta. Mi-ar face plăcere să ne bucurăm împreună de ce ne-a dat bunul Dumnezeu, talent”, i-a spus Andra.

M-a întrebat cineva ce aș cânta dacă aș participa la Vocea României și am spus că aș cânta I feel good. Eu nu cred în coincidențe”, i-a zis și Smiley concurentului.

Șandor a ales să meargă mai departe cu Tudor Chirilă, căruia i-a spus că trebuie să meargă împreună în Vamă.

La doar 16 ani Letiția Roman a urcat pe scena Vocea României și a reușit să întoarcă trei scaune. Smiley a fost primul care a apreciat interpretarea ei, fiind urmat îndeaproape de Tudor Chirilă și Irina Rimes.

Vreau să punctez faptul că pe mine m-ai convins la un moment când ai avut și lacrimă și disperare în voce. Eu sper că între mine și tine va exista aceeași conexiune care a venit de la tine la mine când m-am întors”, a argumentat Tudor.

Eu vreau să lucrez cu emoția și te chem în echipa mea”, a spus și Irina.

O fată de 16 ani poate să emoționeze adulți și copii și poate să transmită cum poate alți oameni nu reușesc. Vreau să reușim să creăm în continuare emoții și mai puternice decât ai transmis tu în seara asta”, a încercat să o convingă Smiley.

După discursurile antrenorilor, Letiția a fost nevoită să aleagă și a ales să intre în echipa lui Smiley.

Cea mai impresionantă voce a serii a fost și cea care a încheiat cea de a cincea săptămână a audițiilor pe nevăzute. Fără a sta pe gânduri, toți cei patru antrenori s-au ridicat din scaune și au apăsat butoanele, însă fără a se întoarce și ei.

Mădălina Celine Coca locuiește în Paris și este analist financiar. Dar interpretarea ei a demonstrat că locul său este pe scena Vocea României.

Tu ești Vocea României pentru mine”, a spus Andra plină de convingere.

Am avut impresia că o aud pe Celine Dion. Mi se pare că ai tot ce-ți trebuie să ajungi cât mai departe în acest concurs. Mi-ai face cea mai mare onoare să mă alegi pe mine”, a continuat Andra.

Nu am mai avut așa emoții de când îmi așteptam rezultatele la BAC. Sper să se întâmple repede alegerea ta, oricare va fi ea. Va fi o bătălie destul de aprigă dacă o lași să continue. Eu te vreau în echipa mea”, a spus Smiley emoționat.

Vreau foarte mult această voce în echipa mea. Am nevoie de vocea ta”, a spus și Irina convingătoare.

După mai multe minute, la propunerea lui Smiley, Mădălina s-a așezat pe scaunul antrenorului pe care l-a ales și anume pe cel al Andrei.

Citește și: Antonia i-a dat un mesaj lui Alex Velea în direct: “Ești un prost”

Citește și: Catrinel Menghia este însărcinată. Fotomodelul și-a expus burtica de gravidă cu mândrie

Sursă foto: Pro TV

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter