Cum sa vinzi handmade online si sa traiesti din asta

De Unica.ro, pe

Cu totii ne-am imaginat cel putin o data cum ar fi sa muncim linistite de acasa, fara sefi, dupa propriul program. Daca stii sa faci handmade, sansele tale sunt mai mari decat crezi.
Cum incepi
Simplu – iti deschizi un magazin online. Cei mai multi creatori au deja magazin pe Breslo.ro – platforma comunitatii handmade din Romania. E o piata online deja formata, cu sute de mii de vizitatori, toti interesati de handmade. Contul ti-l deschizi gratuit si ai nevoie doar de o adresa de e-mail. Dar mai multe informatii despre asta gasesti direct pe site-ul Breslo.

E ok si sa ai un site personal daca ai timp sa te ocupi de el, insa nu uita ca trebuie sa fii in primul rand acolo unde sunt majoritatea clientior. Deci magazin pe Breslo – obligatoriu. Site personal – de dorit, dar optional.

Reteta succesului
• Regula numarul 1 – pastreaza standarde inalte de calitate! Chiar daca esti la inceput, foloseste mereu cele mai bune materiale si fii perfectionista cu fiecare detaliu. Clientii vor observa.
• Foloseste fotografii de calitate – poti sa faci cele mai minunate produse, daca acest lucru nu se vede din fotografii o sa pierzi foarte multi clienti
• Descrie-ti produsele complet si detaliat – tine minte ca atunci cand cauti un produs, faci asta tastand o serie cuvinte. Asigura-te ca produsele tale usor de gasit.
• Promoveaza-te – fii mandra de ceea ce faci si arata-le tuturor pe Breslo, Facebook, Pinterest, Blog, si unde mai vrei tu.
• Distreaza-te. Serios. Faci handmade pentru ca iti place, daca uiti asta poti la fel de bine sa te intorci la fostul job.

Articole de marketing si tutoriale de fotografie gasesti nenumarate pe internet. Poti sa incepi chiar cu cele de pe sectiunea de marketing a blogului Breslo

Ce se vinde
Creatorii de pe Breslo vand orice de la bijuterii, la cosmetice bio si mobilier handmade. Bijuteriile si accesoriile sunt in numar cel mai mare, insa exista o nisa pentru orice. Nu uita ca daca tie iti plac produsele tale, inevitabil se vor gasi si alti oameni cu gusturi similare. Deci trebuie doar sa iti gasesti propriul stil si sa il urmaresti cu fidelitate.

Incepe, pur si simplu!
Daca faci handmade si nu ai incercat inca sa vinzi online, acum e momentul! E atat de simplu incat ar fi pacat sa nu incerci macar, chiar si doar pentru oamenii pe care ai putea sa ii cunosti. Succes!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter