VIDEO: Mirajul celebrităţii. Televiziunea îşi bate joc de oamenii săraci cu duhul

De Diana Zagrean, pe

Ştim cu toţii că unele vedete preferă scandalul şi riscă până depăşesc limitele ridicolului în apariţiile publice. Dar ce ne facem când ţinta bătăii de joc sunt oameni simpli, de la ţară sau fără prea multă educaţie, atraşi în faţa camerelor de luat vederi de mirajul celebrităţii? Iată câteva cazuri de oamenii săraci cu duhul, de care ar trebui să ne fie mai degrabă milă.
Roxi Manelista
Posturile TV obişnuite cu scandaluri, tomberoane şi cântăreţi de manele care se visează Vocea României mai fac, din când în când, şi câte o descoperire de care nu ar trebui să râdă nimeni. Dorinţa poate prea mare pentru audienţe a adus pe micile ecrane oameni amărâţi, care visează să devină vedetă, dar ajung de râsul tuturor. Roxi Manelista este un astfel de exemplu.

Fernando de la Caransebeş – M-am căsătorit
Si de Fernando s-a râs, s-au făcut parodii după piesele lui şi s-a arătat cu degetul. Bietul băiat, care, înainte de a fi remarcat de televiziunile din România, se numea Florin de la Pipirig, s-a ales cu ceva de pe urma batjocorii şi a fost promovat ca un cântăreţ de manele veritabil. Dar nu cred că lipsa de talent şi educaţie a unui băiat simplu ar trebui să fie folosită pentru audienţe record.


Ciprian Apostoaie – Nu ştiu!
Descoperit accidental, de o televiziune locală din Piatra Neamţ, băiatul de mai jos a devenit, peste noapte, bătaia de joc şi sursa de inspiraţie pentru glume a întregii ţări. Om simplu, de la ţară, timid şi bine crescut, Ciprian a răspuns sincer la o intrebare la care nu ştia răspunsul. De aici, televiziunile avide de senzaţional au preluat povestea şi au dezvoltat întregi show-uri de divertisment pe seama simplităţii lui.

 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter