VIDEO: Dans la bară terminat prost. Top 5 fete penibile

De Diana Zagrean, pe

Dansul la bară ar trebui să fie sexy, iar fetele care se încumetă la astfel de reprezentaţii ar trebui să stârnească dorinţa. Iată câteva exemple de dans la bară terminat prost şi un top 5 fete penibile care au stârnit râsul privitorilor.
Dans din buric profesionist…cu dulapul peste ea
Cunoscută pe Internet şi ca „fata cu dulapul”, această exotică apariţie a adunat un număr impresionant de fani pe reţelele de socializare. Din păcate pentru ea, respectivii fani se uită nu cu admiraţie, ci cu amuzament la biata fată, aproape strivită de dulapul din dormitor.

Sexy la nuntă…până a dărâmat tot cortul şi a spart nasul miresei
Femeia din videoclipul următor ar fi făcut bine să bea mai puţin şi să danseze dansul pinguinului. Ea s-a simţit (prea) bine la nunta unei prietene şi s-a gândit că este destul de sexy când evoluează la bară. Până când a dărâmat bara, iar aceasta susţinea întreg cortul sub care se desfăşura nunta. Mireasa a ieşit, săraca, cea mai şifonată.

Căzătură în cap…sigur a durut rău
Tânăra din imagine este fană Beyonce, încă de când făcea parte din Destiny’s Child şi după dansul de mai jos era să nu mai apuce cariera solo a artistei preferate. Iată dovada că este periculos să dansezi la bară şi să încerci figuri complexe, cu capul în jos, fără ajutorul unui antrenor.

Riscurile dansului în cluburi de fiţe
Unele fete se mândresc cu talentele înnăscute pentru dans, fie el şi la bară. Tânăra din videoclipul următor era foarte mândră de ea şi de figurile pe care le executa la bară. Până când a reuşit să alunece şi să se lovească destul de rău în picajul de pe cub. Au!

Chiar şi profesionistele o păţesc
Dacă aveaţi impresia că numai amatoarele au parte de accidente urâte când evoluează la bară, vă înşelaţi amarnic. Iată dovada că şi profesionistele se lovesc rău atunci când alunecă sau nu se ţin bine de ..obiectul muncii. Atenţie, urmează imagini şocante!

Foto: Shutterstock
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter