5 întâlniri ale oamenilor cu extratereştri

De Nicoleta Galeteanu, pe

Este oficial: extratereştrii există iar farfuriile zburătoare nu sunt iluzii optice ale celor suspectaţi până acum de paranoia.
Considerată multă vreme o ipoteză absurdă sau o conspiraţie fascinantă, existenţa OZN-urilor este astăzi confirmată cu certitudine de către Biroul Federal de Investigaţii –

FBI -, cei care au ţinut secret acest adevăr  timp de mai bine de 60 de ani. FBI a publicat recent o serie de documente secrete care demonstrează că fiinţele extraterestre coexistă cu noi în acelaşi Univers, demonstrând astfel că teoriile conspiraţioniste nu sunt simple invenţii ale unor oameni pasionaţi de science-fiction şi care asociau fără noimă farfuriile zburătoare cu serviciile secrete.

Baza Roswell şi autopsia filmată a extratereştrilor

Cel mai celebru caz, şi, de altfel, primul care este confirmat de oficialii FBI, este cel consemnat în 1947, la o bază militară de lângă oraşul Roswell, New Mexico.

Soldaţii din armata americană au fost atunci martorii celei mai incredibile întâlniri de gradul trei, semnalând trei nave extraterestre prăbuşite pe un câmp. Muşamalizând dosarul Roswell, guvernul american, serviciile secreta şi adepţii teoriei conspiraţioniste au fost singurii care au ştiut cu certitudine de această ameninţare extraterestră.

Deşi erau voci care confirmau cu vehemenţă că au văzut cadavrele scoase din navă, oficialii au insitat pe ipoteza lor inventată, conform căreia „farfuria zburătoare” a fost un balon cu aer al armatei americane.

Poţi viziona în galeria video investigaţiile şi autopsii filmate realizate asupra celor trei cavadre reale extraterestre, găsite în New Mexico.

Demistificată fiind astfel existenţa lui E.T printre noi, omenirea poate clasa fără vreo nicio urmă de îndoială bizarele apariţii ale extratereştrilor ca fiind cât se poate de reale. Iată şi alte apariţii ale extratereştrilor înregistrate în diferite locuri din lume.

Extratereştri în Oraşul Sfânt

Recent, pe 28 ianuarie în acest an, câţiva turişti au surprins pe cer o minge mare luminoasă, de mare intensitate, plutind deasupra Ierusalimului.
Strania apariţie, filmată de mai mulţi turişti din mai multe unghiuri, arată cum sursa luminoasă coboară deasupra Bisericii Sfântului Mormânt, pluteşte şi apoi dispare brusc.

Extraterestru surprins la fereastră

În 2008 apărea şi prima dovadă video care a reuşit să convingă multă lume de existenţa fiinţelor extraterestre, dar care a iscat şi nuemroase controverse între adepţii conspiraţiei şi cei sceptici.  

Jeff Peckman, un american din Denver, a dat publicităţii atunci primele dovezi ale unui extraterestru identic cu cel investigat la Roswell. În film apare un cap de extraterestru cercetează din spatele unei ferestre camera acestuia.

Multă lume a conchis că filmul este trucat.

Extratereştri deasupra aeroportului din China

 
De asemenea, China a fost vizitată adesea de obiectele zburătoare neidentificate, ceea ce i-a făcut pe cercetători de prestigiu de la Observatorul Astronomic să afirme cu fermitate că aceştia există.

Cazul navetei extraterestre care a apărut în apropiere de un aeroport de mai multe ori în acelaşi loc ar putea fi una dintre dovezile solide care confirmă ceea ce FBI desecretizează astăzi.

Navă extraterestră imensă deasupra Kremlinului

În decembrie 2009, şi cercetătorii ruşi au fost martorii unei întâlniri de gradul trei cu extratereştri, care a şocat întreaga comunitate.

În imaginile surprinse de câteva camere de filmat din Kremlin apare destul declar un obiect zburator neidentificat în formă de triunghi, cu o lăţime de peste 1,5 kilometri. Obiectul a fost văzut atât pe timpul nopţii, cât şi ziua, iar experţii au negat ipoteza unui  balon cu aer aşa cum s-a bănuit.

Foto: Shutterstock 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter