VIDEO: Top apariţii penibile pe Youtube. Ce vedete din România cântă jenant?

De Diana Zagrean, pe

Cântăreţii talentaţi sunt greu de găsit, dovadă toate momentele comice de la show-urile de tip Vocea României, Românii au talent, X Factor sau M-a făcut mama artist. Din păcate, unii cântăreţi fără pic de talent sau simţ al penibilului îşi permit să sfideze producătorii şi scot singuri videoclipuri noi. Iată cele mai penibile apariţii pe Youtube ale unor cântăreţi români care se cred vedete sau vor faima cu orice chip.

Deea şi Dinu Maxer

Nu ştiu cu ce să încep: să fie prezenţa incontestabilă a lui Dj Claw? Să fie sesiunea de make-up pe care Deea a ratat-o şi s-a decis să îşi aplice singură ştrasuri pe faţă? Să fie dansul baletului Maxer, care îmi provoacă o semipareză ori de câte ori privesc turma de biete fete rătăcite pe ecranul alb din studio? Sau poate spaniola cu accente exotice ciripite de mirobolanta Deea, cu privirea ei pierdută în..perete? Nu, ştiu, cel mai tare lucru la acest videoclip este rima „ior lovvv, mai biutiful dovv”, cu pronunţia aferentă. O bijuterie între bijuterii, ce mai:


Citeşte şi Inedit: Top 5 cele mai penibile videoclipuri româneşti

Roller Sisterz

Cele două surori incestuoase s-au lansat în forţă în România şi au stârnit controverse aprinse din cauza legăturii lor amoroase nesănătoase şi ilegale.
După ce că se promovează prin faptul că sunt surori lesbiene între ele, cele două fete se mai şi ceartă cu toată lumea care le contestă. Şi cântă aşa, îmbrăcate aşa:
http://www.wowbiz.ro/mamma-mia–ce-show-au-facut-lesbienele-de-la-roller-sis-s-au-miscat–demential-pe-noua-lor-piesa–iar-la-final-s-au-sarutat-cu-foc-video_54777.html
Citeşte şi Saturnia: Surorile incestuoase versus rusoaicele de la t.A.T.u. Controversa sex versus moralitate reaprinsă sau reciclată?
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter