Vedete prinse sub influenţa alcoolului la volan

De Adina Radu, pe

Departe de a mai fi considerat un moft, un şofer personal pare să fie mai degrabă o necesitate pentru cei cărora le place să mai tragă la măsea din când în când.
De la cârma vaporului şi Traian Băsescu a sfidat regulile la bordul maşinii, aşa cum şi Ilie Năstase a făcut recent un tur(neu) de mare şlem pe şosele din Bucureşti după ce a consumat băuturi alcoolice.

Iată ce vedete au fost prinse şofând, cu un păhărel la bord.

Ilie Năstase

Cunoscut pentru temperamentul său coleric, copilul teribil al tenisului din anii 1970, Ilie Năstase nu a făcut senzaţie doar pe zgură, ci şi pe carosabil.

Fostul tenismen s-a certat cu poliţiştii după ce a fost prins beat la volan, pe străzile din Bucureşti. Sărbătorind, departe de ochii presei, aniversarea relaţiei lor, Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt nici nu s-au gândit că vor deranjaţi de „paparazzi”. Numai că, de data asta, nu fotografii le-au stricat petrecerea, ci echipajul de poliţişti care i-a oprit la un control de rutină.

Cum era de aşteptat, omul de afaceri nu a consumat şampanie pentru copii, ci a fost depistat cu o alcolemie de 0,40 la mie. Prins cu musca pe căciulă, fostul tenismen, în loc să semneze resemnat procesul verbal, a făcut scandal şi a contestat în stilul său caracteristic decizia acestora de a-i suspenda permisul auto.  

Pe lângă amenda de 603 lei pe care va trebuie să o plătească, Ilie Năstase trebuie să achite şi 500 de lei pentru că a tulburat liniştea publică.

Monica Columbeanu

În cazul Monicăi Columbeanu nu poliţiştii i-au stricat distracţia, ci un paparazzo insistent.

În iunie 2010, după ce a sărbătorit toată noaptea într-un club, la aniversarea soţului său, Monica Columbeanu s-a suit la volan şi, enervată de insistenţele unui paparazzo, a dat peste el cu maşina.

Ea a fost acuzată că i-a rupt piciorul fotoreporterului, după care a fugit de la locul accidentului.

Paris Hilton

O împătimită a petrecerilor, nici Paris Hilton nu consumă suc înainte de a se urca pe mese.

În 2006, vedeta a fost şi ea trasă pe dreapta şi supusă testului de alcoolemie. Expusă riscului de a face închisoare, vedeta a fost inspirată să se oprească fix la limita minimă de alcool în sânge, aşa cum a arătat atunci aparatul poliţiştilor. Prin urmare, petrecăreaţa moştenitare a scăpat ca prin urechile acului, fapta nefiind considerată infracţiune.

George Michael

Nu de aceleaşi autorităţi indulgente a avut parte cântăreţul George Michael, care nu a reuşit să scape de închisoare. În iunie 2010, George şi-a izbit maşina de faţada unui magazin foto din Londra, iar în urma verificărilor politiştii l-au reţinut pentru posesie şi consum de droguri, precum şi în stare de ebrietate.

Cântăreţului britanic i-a fost suspendat permisul de conducere pentru o perioadă de cinci ani, a fost condamnat la plata unei amenzi de 1.250 de lire sterline şi a executat o pedeapsă de opt săptămâni.

Foto: Agerpres, Hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter