Ioana Năstase, agresată de o femeie într-un restaurant din București. „Sunt șocată”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 22 februarie 2022, 11:48

Soția lui Ilie Năstase, Ioana Năstase, spune că a fost agresată timp de 3 ore de o femeie într-un restaurant din București. Martor la eveniment a fost și afaceristul, însă nu a intervenit.

Ioana Năstase, agresată de o femeie într-un restaurant din București

CONȚINUT VIDEO UNICA

„Sâmbătă seara a fost nevoie să suport timp de 3 ore totul, nu dorm de 3 seri. Am înțeles că femeia respectivă este cunoscută. M-a agasat timp de 3 ore, nu am trăit niciodată o asemenea experiență. Mi-a pus mâna pe toate cele, mi-a tras fermoarul de la bluză. Într-un restaurant să faci așa ceva… Au văzut oamenii ce s-a întâmplat”, a povestit Ioana Năstase, pentru Impact.

„Ilie era la masă, îi spunea (n.red.: femeii): «Ok, dă-i». Adică lui îi plăcea ce se întâmpla acolo. De dragul lui, am rămas. Consumase alcool și nu am vrut să se urce așa la volan. Eu așa ceva nu am trăit, sunt șocată. Încă actualul meu soț se uita la ea, râdea, vedea tot ceea ce face. Eu am încercat să mă feresc. Nu este corect și normal. Este încă actualul meu soț, mă mai gândesc la ce am de făcut până pe 18”, a continuat.

„Patronul de acolo s-a băgat, a venit și a pus-o în altă parte, i-a zis: «Din acest moment stau eu lângă doamna Ioana, te rog frumos să pleci». Am fost la mama, am încercat să povestesc, să scap de această întâmplare”, a mai declarat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ioana Năstase a mers în vacanță în Grecia fără Ilie Năstase. „Nu am avut liniște deloc”

Brigitte Pastramă, declarații surprinzătoare despre fostul mariaj cu Ilie Năstase

Ce mari au crescut și ce frumoase sunt fiicele lui Ilie Năstase

„E dureros și groaznic ce am trăit. Am făcut publică chestia asta ca să nu pățească și alte femei că mine. Până la mașină i-am spus că nu e frumos ce s-a întâmplat, că orice bărbat ar sari să-i ia apărarea femeii lui, iar el mi-a răspuns foarte urât, nu se pot reproduce acele cuvinte”, a mai explicat Ioana Năstase pentru Click!.

„Am venit acasă și nu m-am ridicat din pat până aseară la ora 17:00, sunt încă în stare de șoc. Ilie a zburat a doua zi la Paris. Mi-a zis cu 2 zile înainte că are treabă și nu m-a întrebat dacă vreau să merg cu el. Mi-a zis că nu știe când se întoarce, că și-a luat bilet doar de dus”, a completat.

Până acum, Ioana Năstase a avut două încercări de a se despărțit de fostul jucător de tenis, una în primăvara și una în toamna anului trecut.

Ilie Năstase a mai fost căsătorit de patru ori

Prima soție a lui Ilie Năstase a fost modelul belgian Dominique Grazia. Fostul cuplu s-a căsătorit în anul 1972 și a divorțat 10 ani mai târziu, în 1982. Din mariajul lor a rezultat o fiică, Nathalie.

Doi ani mai târziu, fostul jucător de tenis s-a recăsătorit cu actrița Adelaide Alexandra King. Perechea a adoptat doi copii, un fiu și o fiică, Nicholas și Charlotte. Ilie și Alexandra au fost căsătoriți timp de 18 ani, iar copiii lor au rămas în grija mamei după divorțul din 2002.

Timp de șase ani, din 2004 până în 2010, sportivul a fost căsătorit cu Amalia Năstase. Împreună au doi copii, două fiice, Alessia și Emma. Din 2013 până în 2018, Ilie Năstase a fost căsătorit cu Brigitte Sfăt, iar în 2019 s-a căsătorit cu Ioana Simion.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter