Ilie Năstase, noi detalii despre starea de sănătate, după infecția cu COVID-19

De Unica.ro, pe

Ilie Năstase (75 de ani) are COVID-19. Deși inițial s-a crezut că și soția lui, Ioana Năstase (45 de ani), a contractat virusul SARS-CoV-2, fostul tenismen a confirmat că Ioana nu are COVID-19. Omul de afaceri s-ar fi infectat în timpul unei vacanțe petrecute în Istanbul, Turcia.

Ilie Năstase, noi detalii despre starea de sănătate după infecția cu COVID-19

După infecție, potrivit Antena Stars, Ilie Năstase a fost internat în Institutul Național de Boli Infecțioase Prof. Matei Balș, de unde a oferit o declarație. „Sunt bine, n-am nicio problemă. Nu știu când m-am infectat, acum mă simt bine, am medicație și mă simt bine. Tuse am”, a început.

„Sunt vaccinat, dar uite că nu te ferește de treaba asta, probabil că, dacă nu eram vaccinat, aveam o formă mai gravă”, a mai declarat fostul jucător de tenis. Despre Ioana, Ilie a adăugat: „Soția și-a făcut testul și nu are COVID-19. Știu că n-am nimic la plămâni și e în regulă”.

Luna trecută, Ioana i-a cerut divorțul omului de afaceri. În mediul online, Ioana a scris că „răbdarea ei a luat sfârșit”. Ioana i-a mai cerut fostului tenismen divorțul în martie 2021. Trei luni mai târziu, cei doi s-au împăcat. Și de această dată, tot într-o încercare de a-și rezolva problemele din cuplu, perechea a mers în vacanță în Istanbul, Turcia, una dintre destinațiile lor preferate.

În ianuarie 2021, Ioana a declarat că omul de afaceri a fost violent cu ea. După incident, perechea a continuat să se vadă frecvent, fostul sportiv asigurând-o pe Ioana că se va schimba. Recent, însă, Ioana a declarat că „răbdarea ei a luat sfârșit”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ioana Năstase a mers în vacanță în Grecia fără Ilie Năstase. „Nu am avut liniște deloc”

Brigitte Pastramă, declarații surprinzătoare despre fostul mariaj cu Ilie Năstase

Ce mari au crescut și ce frumoase sunt fiicele lui Ilie Năstase

„Nimeni din familia Ioanei nu mai dă vreo șansă acestui mariaj. Nici măcar Ioana însăși, care în vară și-a trecut peste principii și a decis să se întoarcă la Ilie, deși la începutul anului sunase la Poliție fiindcă fusese bătută și înjurată, după sărbătoarea de Sfântul Ion. Totul s-a năruit asemenea unui castel făcut din cărți de joc”, au declarat apropiații Ioanei Simion, pentru Playtech.

„Nu există partaj al vreunor bunuri sau al vreunei sume de bani. Fiecare va pleca din această căsătorie cam cum a venit. Ioana nu va păstra nici măcar numele fostului ei soț”, au adăugat sursele.

Ilie Năstase a mai fost căsătorit de patru ori

Prima soție a lui Ilie Năstase a fost modelul belgian Dominique Grazia. Fostul cuplu s-a căsătorit în anul 1972 și a divorțat 10 ani mai târziu, în 1982. Din mariajul lor a rezultat o fiică, Nathalie (42 de ani).

Doi ani mai târziu, fostul jucător de tenis s-a recăsătorit cu actrița Adelaide Alexandra King. Perechea a adoptat doi copii, un fiu și o fiică, Nicholas (30 de ani) și Charlotte (28 de ani). Ilie și Alexandra au fost căsătoriți timp de 18 ani, iar copiii lor au rămas în grija mamei după divorțul din 2002.

Timp de șase ani, din 2004 până în 2010, sportivul a fost căsătorit cu Amalia Năstase. Împreună au doi copii, două fiice, Alessia (18 ani) și Emma (15 ani). Din 2013 până în 2018, Ilie Năstase a fost căsătorit cu Brigitte Sfăt, iar în 2019 s-a căsătorit cu Ioana Simion.

Foto: Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter