Foto: 4 vedete feminine au trăit senzaţii tari la Raliul Sibiului

De Unica.ro, pe

Andreea Ibacka, Dana Rogoz, Laura Cosoi şi Roxana Ionescu, au trăit senzaţii extreme la bordul unui Citroën DS3 R3. Ele au fost copiloţii italianului Simone Campedelli,
pilot oficial Citroën Racing, pentru a descoperi senzaţiile din timpul unui raliu.
Simone Campedelli, un Citroën DS3 R3 cu care s-a bătut un record vechi de sapte ani în Raliul Sibiului şi o proba specială pe asfalt cu o lungime de 4,4 kilometri.

Vedete pregătite să devină copiloţi de raliuri alături de Simone Campedelli, pilotul oficial Citroën Racing. Italianul, câştigător al Raliului Sibiului la clasa automobilelelor cu doua roţi motrice, a renunţat si el pentru o zi la Danilo Fappani, copilotul sau cu care a concurat în Raliul Sibiului.

Roxana Ionescu a fost prima dintre vedetele care au urcat în dreapta pilotului italian şi a recunoscut imediat ca a fost cea mai frumoasa experienţă legată de maşini. „Nu credeam că va fi atât de spectaculos. Au fost cateva minute în care am simţit adrenalina la maxim. În calitate de copilot, am avut ocazia să învăţ câteva trucuri de la Simone Campedelli şi sincer pot spune că a fost una dintre cele mai frumoase experienţe din viaţa mea.”
Foto: 4 vedete feminine au trăit senzaţii tari la Raliul Sibiului

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter