Un film cu Jennifer Lopez, votat cel mai prost lungmetraj din istoria cinematografiei

De Oana Savin, pe
„Gigli”, un film cu Jennifer Lopez și Ben Affleck în rolurile principale, a fost votat de internauți drept „cel mai prost lungmetraj” din istoria cinematografiei.

Cu încasări de doar 7.266.209 dolari și critici dure din partea specialiștilor, „Gigli” s-a luptat pentru acest titlu cu producția „Twilight”.

Pe locul doi în acest top se află prima parte a francizei „Twilight”, urmată de „Batman&Robin” și „Glitter”.

„Gigli”, cel mai slab film

Pelicula a fost lansată în anul 2003 și prezintă povestea lui „Gigli”, un asasin blând căruia îi este încredințată o nouă misiune – el trebuie să îl răpească pe fratele cu probleme psihice al unui procuror din California.

Astfel, asasinul (Ben Affleck) îl răpește pe bărbat din spitalul în care era internat și îl ține ostatic în locuința sa. Ricki (Jennifer Lopez) este trimisă să supravegheze misiunea și să se asigure că asasinul nu dă greș. Însă cei doi se îndrăgostesc unul de celălalt.

Acest lungmetraj a obținut un rating de 6% pe Rotten Tomatos și o notă de 2.4 pe IMDB, totalul fiind foarte mic pentur o producție regizată la Hollywood.

Jennifer și Ben s-au îndrăgostit pe platourile de filmare

Deși filmul este considerat cel mai prost din toate timpurile, a reieșit și ceva bun de pe urma sa: Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au îndrăgostit și în realitate în timpul producției.

Cei doi au fost logodiți între 2002 și 2003, după ce Affleck i-a dăruit vedetei un inel de 1.2 milioane dolari, cu diamant roz de 6.1 karate.

Cuplul trebuia să se căsătorească pe 14 septembrie 2003, însă au anulat nunta cu doat câteva zile înainte de marele eveniment.

Nu cred că m-am simțit vreodată mai rănită ca atunci”, a povestit la un moment dat Lopez.

Deși carierele lor păreau să se fi încheiat după „Gigli”, cei doi actori au reușit să își refacă numele, obținând roluri bune, Ben Affleck primind chiar și nominalizări la premiile Oscar.

Sursă foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter