Un bărbat și-a dat soția în judecată după ce s-a certat cu ea și s-a aruncat din mașină

De Oana Savin, pe
Un bărbat din Australia a decis să își dea soția în judecată pentru neglijență după ce a avut o ceartă cu ea și, supărat, s-a aruncat din mașina aflată în mers.

Brian Lim și soția lui, Eunkyung Cho și cei doi copii ai lor se întoarceau acasă după ce au luat cina la un restaurant. Pe drum au început să se certe după ce ea a făcut un comentariu cu privire la părinții lui, iar la un moment dat bărbatul a sărit din vehiculul aflat în mișcare. Cum femeia nu apucase să frâneze, Lim a suferit răni grave.

Potrivit ABC, în momentul incidentului, mașina se deplasa cu o viteză de 50 km/h. Bărbatul a rămas cu un handicap și susține că de vină este soția lui care nu a frânat la timp. Acum, el o acuză de neglijență.

Deși accidentul a avut loc în anul 2012, un judecător a dat recent un verdict și a declarat-o nevinovată de Eunkyung Cho. Acesta susține că dacă femeie ar fi apăsat brusc frâna i-ar fi putut răni pe cei doi copii care se aflau pe locurile din spate sau ar fi putut provoca un accident rutier.

Mai mult, el l-a găsit vinovat pe Lim de neglijență și că orice rană ar avea se datorează doar lui întrucât nicio persoană rezonabilă nu ar fi sărit dintr-o mașină aflată în mișcare, mai ales că se aflau aproape de casă.

Bărbatul nu a fost mulțumit de decizia judecătorului, astfel că a făcut recurs șla Curtea de Apel din New South Wales.

Citește și: Un fotograf de nunți a bătut mirele pentru că mireasa avea doar 15 ani

Citește și: Un bărbat a reușit să își ia permisul auto după 25 de ani și 33 de încercări

Sursă foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter