Un bărbat a găsit 95.000 de euro într-un dulap cumpărat de pe internet. Cui i-a dat banii

De Oana Dinu, pe Ultimul update Joi, 15 noiembrie 2018, 18:45
Un timișorean a avut parte de o mare surpriză după ce a cumpărat de pe internet un dulap. Când l-a deschis, a găsit în el o cutie cu 95.000 de euro. 

Samuel Stănici nu verificase obiectul de mobilier atunci când l-a luat, dar când a ajuns acasă și l-a deschis a văzut o cutie. Pe moment s-a gândit că proprietarul a uitat să o arunce, dar a avut parte de surpriza vieții lui când a văzut că înăuntru erau teancuri de bani, scrie Digi24.

„Am început să deschid elasticul, am deschis-o și când am văzut culoarea aceea de bani, erau cei de 500 de euro deasupra și când i-am numărat era vorba de 95.000 de euro” a mărturisit acesta.

S-a gândit că sunt bani falși și că nimeni nu ar putea să uite că are în dulap o asemenea sumă de bani. Comoda aparținuse unui bătrân. După moartea aceastuia, fiul lui a scos la vânzare mobila.

„M-am gândit că prima dată că sunt falși. Un șoc, dar nu. Prima dată mi-a venit să zâmbesc, dar am văzut că nu e așa de simplu” a explicat Adela Stănici, soția cumpărătorului.

Cei doi nu au stat prea mult pe gânduri și l-au sunat pe cel de la care cumpăraseră dulapul. L-au invitat să îi viziteze, fără a-i da prea multe detalii. Bărbatul a numărat el însuși banii, când a ajuns acasă la familia Stănici.

„El nu știa nimic de bani. De sumă nu i-am spus nimic. Numai când a venit aici și i-a numărat. Nu m-am dus cu banii la el, a venit el la noi. Nu mai putea, era tot săracul. Îți dai seama, să te trezești cu atâția bani, știind că sunt ai lui…”

Onestitatea celor doi soți a fost răsplătită de vânzătorul dulapului cu 10% din sumă.

Citește și: 
Prințul Charles împlinește astăzi 70 de ani. Ce fotografii a postat Casa Regală
Rugăciuni pentru Postul Crăciunului 2018
Sursă foto: shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter