Un bărbat a sărit pentru prima oară cu parașuta la 95 de ani

De Oana Dinu, pe
Un islandez a găsit un mod inedit de a-și învinge frica de înălțime. Cu ocazia aniversării a 95 de ani, a făcut un salt cu parașuta. 

Pall Bergthorsson, fost director al institutului islandez de meteorologie, este cel mai vârstnic parașutist debutant din Islanda. El a decis să-și facă un cadou pentru împlinirea a 95 de ani de viață și a mers să sară cu parașuta, conform TVR.

După ce a studiat ce înseamnă acest sport extrem, ajutat de un instructor de parașutim, bărbatul a sărit din avion de la aproape 5000 m și astfel și-a învins fobia.

Pall Bergthorsson alaturi de parasutisti dupa ce a sarit cu parasuta

„Tot mi se spunea că e la fel de simplu ca și cum ai traversa strada, ba chiar ești mai în siguranță. După ce am studiat despre ce este vorba, am început să cred. Și atunci totul a devenit posibil, mi-a dispărut frica” a mărturisit Pall Bergthorsson.

Acesta s-a declarat încântat de aventură, dar a răsuflat ușurat abia când a atins din nou pământul. Cel mai probabil, nu va mai executa niciodată un astfel de salt, dar este un exemplu de curaj pentru toți cei care au astfel de fobii.

Citește și: 

Corporatiștii nu vor mai putea ajunge direct cu metroul în Pipera. Unde trebuie să schimbe

Turiștii stârnesc revoltă printre localnicii de pe litoral. Care este motivul scandalului

Sursă foto: Facebook/Shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter