Top 5 filme de pe Netflix pe care trebuie să le vezi de Dragobete

De Oana Savin, pe

Luna februarie este cu adevărat luna iubirii. După Valentine’s Day, vine și sărbătoarea românească a iubirii, Dragobete. Dacă nu ai planuri pentru 24 februarie, îți recomandăm cinci filme de pe Netflix pe care trebuie să le vezi cu persoana iubită.

O cină romantică, un pahar de șampanie și un film, alături de cel pe care îl iubești. Ce poate fi mai frumos de atât într-o zi a iubirii cum este Dragobetele?!

5 filme de pe Netflix pe care trebuie să le vezi de Dragobete

Pe Netflix se găsesc în această perioadă o mulțime de filme care merită să fie văzute cel puțin o dată. Dar, cum luna februarie este dedicată poveștilor de iubire, vă recomandăm trei filme pe care trebuie neapărat să le vedeți în cuplu, chiar de Dragobete.

  1. La tine acasă sau la mine? (Your place or mine)

Filmul care îi are ca protagoniști pe Ashton Kutcher și Reese Witherspoon face deja furori pe Netflix, fiind unul dintre cele mai urmărite pelicule de pe platforma de streaming.

Debbie (Reese Witherspoon) și Peter (Ashton Kutcher) sunt cei mai buni prieteni și au firi total opuse. Ea își dorește doar o viață de rutină împreună cu fiul ei, în LA, el este însetat de schimbare în NY. Când fac schimb de case și vieți pentru o săptămână, cei doi descoperă că nevoile lor s-ar putea să fie un pic diferite de ceea ce credeau ei că-și doresc.

O poveste de iubire care poare reflecta viețile fiecăruia dintre noi.

Citește și: Controverse pe platourile de filmare ale serialului Bridgerton, creat de Netflix. Actorii au acuzat probleme de sănătate din cauza costumelor

Citește și: Serialul care face furori pe Netflix. A ajuns pe primul loc în topul celor mai urmărite seriale, la câteva ore de la lansare

2. Love & Gelato

Cine nu iubește o poveste de iubire cu accente italienești? Mai ales de Dragobete. Asta este povestea Linei, o tânără aflată în căutarea propriilor rădăcini.

Lina, o americancă de șaptesprezece ani, se vede nevoită să plece la Roma în memoria mamei ei. Trezindu-se într-o țară necunoscută și mult prea haotică pentru o ființă serioasă, metodică și chiar un pic tocilară ca ea, Lina va trebui să se confrunte cu toate obsesiile, anxietatea și temerile proprii, dar și cu trecutul mamei sale, care ascunde unele surprize și câteva secrete… Fermecată de peisajul plin de magie și de mâncărurile neobișnuite, dar apetisante, fascinată de stilul unic al modei italiene, copleșită de momente romantice neașteptate și de o nouă familie atipică, Lina va învăța, în sfârșit, să se privească pe sine și să vadă lumea cu alți ochi.

3. Inimi Purpurii (Purple Hearts)

Inimi Purpurii este filmul care a câștigat inimile tuturor cinefililor încă din prima zi de la lansarea sa. O poveste impresionantă de dragoste, cu urme de umor, dramă și suspans. Este imposibil să urmărești acest film fără să verși cel puțin o lacrimă.

În ciuda diferențelor dintre ei, cantautoarea aspirantă Cassie (Sofia Carson) și Luke (Nicholas Galitzine), un pușcaș marin cu probleme, acceptă să se căsătorească unul cu celălalt numai pentru a se bucura de beneficiile acordate de armată. Însă, în momentul în care intervine o tragedie, granița dintre adevăr și prefăcătorie începe să devină difuză.

Citește și: Filmul de pe Netflix care i-a cucerit pe români! A ajuns pe locul 1 la câteva ore după ce a apărut pe platforma de streaming

Citește și: Top 10 Filme de dragoste care fac furori pe Netflix. Ideale de văzut de Valentine’s Day

4. Dragoste în casa de vacanță (Love in the Villa)

Italia, Romeo și Julieta și… un bărbat care îți dă lumea peste cap. Sună bine, nu-i așa? Este povestea unei tinere care este o romantică incurabilă.

După ce trece printr-o despărțire, o tânără (Kat Graham) face o călătorie în romantica Verona, în Italia, și descoperă că pentru vila în care urmează să-și petreacă vacanța există o rezervare dublă și că va trebui să o împartă cu un britanic cinic și foarte chipeș (Tom Hopper).

5. Aroma Iubirii (Love Hard)

După ce își cunoaște iubitul perfect pe internet, o scriitoare din Los Angeles zboară 5.000 de kilometri ca să-i facă acestuia o surpriză. Dar ea a fost cea care a avut o surpriză, când a descoperit că cel de care se îndrăgostise nu era cine credea ea.  Comedia romantică reconfortantă redă încercările ei de a găsi iubirea adevărată.

Sursă foto: Netflix

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter