Top 10 cele mai urmărite filme pe Netflix. Surpriza de pe primul loc. Milioane de oameni l-au văzut deja

De Oana Savin, pe

Luna martie a venit cu filme noi pe Netflix, iar o mare parte din ele deja au fost urmărite de foarte multe persoane. Săptămâna aceasta, topul celor mai urmărite filme vine cu câteva surprize.

Primul loc al acestui clasament al celor mai vizionate filme de pe platforma de streaming face parte din cele care sunt proaspăt lansate, acesta fiind deja vizionat de milioane de oameni.

Top 10 cele mai urmărite filme pe Netflix

Cel mai vizionat film de pe Netlix este unul în care dragostea plutește în aer. Iar restul topului este completat de pelicule de dragoste, thrillere și câteva animații.

Locul 1: Dragoste la primul sărut

Dragoste la primul sărut spune povestea lui Javier (Álvaro Cervantes) care, la 16 ani, sărută o fată pentru prima dată și descoperă că, cel puțin în privința iubirii, are darul clarviziunii. Cu un singur sărut, poate vedea viitorul relației respective înainte de a o trăi, ceea ce îl face să devină un adult care nu a avut niciodată o relație de lungă durată, pentru că întotdeauna s-a despărțit de partenerele lui înainte ca lucrurile să înceapă să meargă prost. Însă totul se schimbă în noaptea în care o sărută pe Lucía (Silvia Alonso) și, folosindu-și darul, se vede căsătorit, fericit și cu copii. Există o singură problemă. Lucía este iubita celui mai bun prieten al său (Gorka Otxoa).

Locul 2: La noapte te culci cu mine

Prinsă într-o căsnicie lipsită de pasiune, o jurnalistă trebuie să aleagă între soțul ei înstrăinat, dar afectuos, și un fost iubit mai tânăr, care a reapărut în viața ei.

Citește și: Chris Rock, show pe Netflix, despre palma primită de la Will Smith, la premiile Oscar 2022: „A spus tot ce avea de spus”

Citește și: Controverse pe platourile de filmare ale serialului Bridgerton, creat de Netflix. Actorii au acuzat probleme de sănătate din cauza costumelor

Locul 3: 10 zile ale omului bun

Pașnic, moral, de încredere, plin de spirit de sacrificiu și virtute. Până la urma, ce rost are să fii un om bun? Dacă toată viața n-ai făcut niciun rău nimănui, poți spune că ești cu adevărat un om bun? Dacă ești gata să-ți murdărești mâinile pentru dreptate, înseamnă că ești un om rău?

Serialul Ten days urmează să fie adaptat pentru crearea a trei filme bazate pe o trilogie literară, filme care, împreună, vor spune povestea lui Sadik. Dintr-un om obișnuit, acesta se transformă într-un antierou, totul în timp ce caută răspuns la o serie de întrebări fundamentale. Pe măsură ce Sadik cel bun devine rău și apoi indiferent, cei din jurul lui resimt efectele cutremurelor din viața lui și nici unul dintre ei nu reușește să rămână la fel de curat și de nevinovat ca în prima zi.

Locul 4: Avem o fantomă

Descoperirea unei fantome pe nume Ernest care le bântuie noua casă transformă peste noapte viața familiei lui Kevin într-o senzație pe rețelele de socializare. Dar când Kevin și Ernest iau în propriile mâini descoperirea adevărului despre trecutul lui Ernest, cei doi devin ținte CIA.

Locul 5: Patrula: Filmul

Niciun oraș nu-i prea mare, nici lătrat prea mic! Ryder și cățelușii neînfricați pleacă spre Orașul Aventurii; după ce lacomul primar Humdinger face numai necazuri.

Top 10 cele mai urmărite filme

Următoarele cinci poziții sunt ocupate de filme pentru toate gusturile. Fie că vrei să ai o seară de filme în familie, fie că vrei să petreci o seară doar cu tine și un bol de popcorn, cu siguranță ai ce alege din topul realizat de Netflix.

Locul 6: Familia Crood: Vremuri noi

Acest film este unul pentru întreaga familie. A fost lansat în 2020, dar continuă să fie unul dintre cele mai urmărite pelicule de pe platforma de streaming.

În timpul căutărilor unei noi case, familia Crood descoperă un paradis închis, locuit de moderna familie Betterman. Apoi, lucrurile o iau razna.

Locul 7: Aici mă vei găsi

După un eșec la o audiție, un violonist pleacă în Irlanda pentru a-și găsi inspirația și întâlnește o vedetă de cinema dornică de o legătură reală.

Citește și: Ce filme și seriale poți să vezi pe Netflix în martie 2023

Citește și: Serialul care face furori pe Netflix. A ajuns pe primul loc în topul celor mai urmărite seriale, la câteva ore de la lansare

Locul 8: A noua poartă

Filmul de pe poziția a 8-a este o adevărată surpriză. A fost lansat în anul 1999 și îl are în rol principal pe nimeni altul decât Johnny Depp.

Căutând peste tot un exemplar dintr-o carte, un librar lipsit de scrupule ajunge într-o lume a crimei, înșelătoriei și idolatriei satanice.

Locul 9: Furios și iute 9

Cel de al 9-lea film al seriei Furios și Iute se află, săptămâna aceasta, printre cele mai vizionate pelicule de pe Netflix.

Dominic Toretto și echipa sa se întorc pentru a pune capăt unui complot care amenință civilizația, condus de un criminal de elită, nimeni altul decât fratele lui Dom.

Locul 10: La tine acasă sau la mine?

Acest film a cunoscut succesul încă de la primele ore de la lansare, pe 10 februarie. Și continuă să se afle în topul celor mai vizionate pelicule de pe Netflix.

Debbie (Reese Witherspoon) și Peter (Ashton Kutcher) sunt cei mai buni prieteni și au firi total opuse. Ea își dorește doar o viață de rutină împreună cu fiul ei, în LA, el este însetat de schimbare în NY. Când fac schimb de case și vieți pentru o săptămână, cei doi descoperă că nevoile lor s-ar putea să fie un pic diferite de ceea ce credeau ei că-și doresc.

Sursă foto: Netflix

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter