Tonciu şi Iftimoaie, combinaţia mortală la “Jumătatea mea ştie!”

De Unica.ro, pe

Ionut Iftimoaie si Andreea Tonciu vor fi ajutoarele lui Cove in emisiunea “Jumatatea mea stie!”, show-ul concurs care va incepe pe 11 mai, la Kanal D!
Pentru ca distractia este maxima in platoul emisiunii , iar probele prin care trec cele patru cupluri concurente necesita si “ajutor” extern,  Cove a primit cu bratele deschise in echipa “Jumatatea mea stie!” doua personaje memorabile, care vor adauga  sare si piper show-ului . Asadar, gasca nebuna formata din Cove, Andreea Tonciu si Ionut Iftimoaie se dezlantuie la Kanal D!
“Chiar daca uneori noii mei colegi mai mult ma incurca decat ma ajuta, nu pot sa nu apreciez eforturile lor de a-mi pune si de a-si pune bete in roate reciproc. Ionut Iftimoaie e un mare sportiv, pe care il veti vedea actionand potrivit gabaritului si experientei sale, in cele mai dificile situatii. Are totusi un rival pe masura: Andreea Tonciu ii va da batai de cap prin naivitate si determinare! O combinatie mortala, care va face deliciul telespectatorilor!”, a afirmat Cove.

Concurentii de la “Jumatatea mea stie!” vor avea parte de un sprijin inedit in Ionut Iftimoaie si Andreea Tonciu.  Celebrul luptator de K1 si focoasa bruneta ii vor incuraja pe acestia si chiar vor exemplifica ei insisi probele, atunci cand nu vor fi prea ocupati cu a-l incurca pe prezentatorul emisiunii.

“Rolul meu este in primul rand acela sa-i motivez pe concurenti sa creada in sansa lor de a castiga o masina.  Eu sunt un caracter mai dificil, iar Andreea este o fata impevizibila, asta probabil va genera conflicte, pe care o sa le stinga impaciuitorul Cove J. Viata lui nu va fi mereu una usoara alaturi de noi, si eu, si Andreea vom avea grija sa-l scoatem din pepeni, cand ii este lumea mai draga”, a spus Ionut Iftimoaie.

“Abia astept ca telespectatorii sa se distreze de acasa, alaturi de noi. Eu deja am inceput sa o fac, la filmari! Cateodata mi-e greu sa ma opresc din ras! De fapt, nici nu trebuie sa ma abtin, ideea e sa ne distram in aceasta emisiune, nu? Asa ca daca mai primesc avertismente de genul , o sa pretind ca nu am auzit nimic!”, a spus Andreea Tonciu.

Nu ratati, din 11 mai, la Kanal D, “Jumatatea mea stie!”, cel mai marinimos show din Romania, pentru toata familia, prezentat de Gabriel Coveseanu. In fiecare editie a emisiunii,  cel mai unit si descurcaret  cuplu va castiga o masina!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter