Tom Cruise a început filmările pentru „Top Gun 2: Maverick”

De Oana Savin, pe
Actorul Tom Cruise se întoarce pe platourile de filmare în rolul care l-a făcut faimos, Maverick. Filmul „Top Gun 2” va fi lansat pe 12 iulie 2019.

Cruise a postat pe contul său de Twitter o fotografie din prima zi de producție a unuia dintre cele mai așteptate filme: „Top Gun: Maverick”.

Citește și: Tom Cruise și John Travolta sunt la cuțite din cauza credinței

În fotografie apare actorul care se uită la avionul său Tomcat F-14A. Imaginea este însoțită de mesajul „Feel the need/ Simte nevoia”, o aluzie la una dintre cele mai faimoase replici avute în primul „Top Gun”.

„Top Gun” este filmul iconic din anul 1986 regizat de Tony Scott, care s-a sinucis în 2013. Noul film „Top Gun” ar urma să fie produs de „Paramount Pictures”, unde Cruise a realizat o serie de filme, inclusiv franciza „Misiune imposibilă”. Companiile Skydance, Jerry Bruckheimer Films şi Paramount se vor implica împreună în producţia filmului.

Citește și: Tom Cruise va sări de la o înălțime de 7600 metri pentru filmul „Misiune Imposibilă”

În vârstă de 53 de ani, Tom Cruise este unul dintre cei mai cunoscuţi actori de film de la Hollywood. Pe lângă hiturile de box-office, precum cele din seria „Misiune: Imposibilă”, Cruise are în palmares şi filme îndreptate spre cinematograful de artă: „Magnolia” (1999), „Cu ochii larg închişi/ Eyes Wide Shut”, ultimul film al lui Stanley Kubrick (1999), şi „Deschide ochii/ Vanilla Sky” (2001). Anul trecut, în iunie, Tom Cruise a jucat în filmul SF „Edge of Tomorrow: Prizonier în timp 3D”.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter